Opptil 50 prosent hos Wakakuu: Nå får du ekstra 10 prosent rabatt på kjoler

Reklame

Finn dine favoritter fra Zimmermann, Ganni, By Malene Birger, Rotate, Polo Ralph Lauren og Wakakuu Icons før det tar slutt.

12.07.19 12:23

Wakakuu er en kombinert nett- og showroomsbutikk, som selger håndplukket high - fashion og mote av høy kvalitet. Hvert eneste plagg er personlig utvalgt og fylt av lidenskap. Selv om de mange, flotte kjolene ofte har stive priser, kan du nå gjøre et kjolekupp på salget. Det blir aldri nok kjoler i klesskapet. Særlig når sommeren er her, og alt vi ønsker å gjøre er å slenge på en komfortabel, feminin kjole.

Nå får du 10% ekstra rabatt på alle kjoler på salg hos Wakakuu.com! Benytt koden DRESS10 i kassen. Salget varer til 13.juli.

Den svenske motebutikken har et bredt sortiment av eksklusive varer fra hundrevis av kjente merker. Sommersalget har startet, og nå gir de deg ekstra 10 prosent avslag på allerede nedsatte kjoler. Her er topp ti kjoler som gjør deg ekstra fin i sommer, samtidig som du kan spare en god del penger.

Polo Ralph Lauren

Lekfulle detaljer på ermene, blomstermønster og markert midje. Denne kjolen fra Polo Ralph Lauren kan du sikre deg til hverdags eller til sommerfest. Du får den nå til halv pris + 10 % ekstra rabatt. Få tak i den her.

By Timo

Dette er en elegant kjole med delikate detaljer rundt midjen - foran og bak. By Timo er kjent for sine vakre sommerkjoler som alle kvinner bør ha i skapet. Nå får du den til 50 % rabatt + 10 ekstra rabatt. Klikk her.

Self-portrait

Kanskje du er invitert i bryllup, og trenger en kjole som er både elegant og komfortabel? Den har et korsett-lignende overdel som hjelper med å holde kjolen på plass. De draperte detaljene rundt skulderne, kan du velge om du ønsker å ha løst eller hengende rundt skulderne. Nå er denne til 50 % rabatt + 10 % ekstra rabatt. Få tak i den her.

Stine Goya

Dette er en lang kjole med assymterisk silhuett og rufsete detaljer. Kjolen kan lukkes med en skjult glidelås bak i kjolen. Nå er den satt ned til 50 prosent + 10 prosent rabatt. Klikk her.

Polo Ralph Lauren

En hverdagskjole som kan brukes på flere måter. Du kan knyte en genser rundt kjolen, eller ta på et belte for å fremheve midjen. Få den til halv pris + 10 % ekstra rabatt her.

Zimmermann

En romantisk kjole med blonder rundt halsen og på bunnen av kjolen. Skulderremmen er justerbar og det er knytning i midten. Satt ned til 50 % og du kan nåfå en ekstra 10 % rabattkode med koden DRESS10 i kassen. Få tak i den her.

By Timo

Denne rosa kjolen er helt nydelig i gjennomsiktig chiffong, og kan brukes både til fest og hverdags. Alt du trenger å gjøre er å bytte på tilbehørene. Lave sandaler/sneakers til hverdags og høye hæler og clutch til fest. Nå kan du spare 50 % + 10 % til om du klikker her.

Ganni

Leopard er en trend som aldri går av moten. En av de største trendene i år er lang leopardkjole i sateng. Perfekt både til fest og hverdags med en hvit t-skjorte under. Spar 50 % + 10 % ekstra her.

Ganni

Du kommer ikke unna sommer uten en blomsterkjole. Denne er i 100 % viskose med ballongermer som gir det lille ekstra. Du finner den her til 50 % + ekstra 10 % rabatt.

Polo Ralph Lauren

Vil du ha noe klassisk og stilrent? Kjolen fra Polo Ralph Lauren er en must i klesskapet. Den har et justerbart belte med lomme foran, som er perfekt til mobilen. Få den til halv pris her - og med ekstra 10 % rabatt.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.