Gå til sidens hovedinnhold

Overrask gode venninner med tidenes sjokoladetur

Vi har satt sammen den ultimate sjokoladepakka til deg som liker det søte.

Klar for tur? Med sjokoladepakka fra Jentene på Tunet så blir du i alle fall det. Da undertegnede fikk spørsmål om å teste nyheten i nettbutikken vår, var det ikke vanskelig å svare ja.

Her finner du pakka.

Chocolate is the aswer. Who cares what the question is.

I nettbutikken har vi valgt ut sjokoladeproduktene vi synes så aller mest fristende ut fra Jentene på Tunet, og puttet disse i en pakke sammen med et gratis bærenett prydet med et sitat vi kan stå helt inne for.

Det var dette som altså skulle testes. Nettet med fire sjokolader og fire kakaopinner ble derfor med på tur i nabolaget sammen med to gode venninner, som - spoiler alert - ikke akkurat angret på å ha blitt med på testen i ettertid. 🍫

Her finner du turglede-pakka

Først helte vi varm melk over de lekre sjokoladepinnene. To valgte chili, og én marshmallows. Det er liten tvil om at sjokoladen er av høy kvalitet, og resultatet ble en særdeles velsmakende kakao, med fyldig og rik smak. Her er det lite som minner om den kjipe ferdigvarianten!

I tillegg til de fire kakaopinnene, får du fire spennende sjokoladeplater i passende turstørrelse. Her kan dere kose dere med lakris, melkeskjokolade og mørkere sjokolade med tørket frukt og nøtter samt hvit sjokolade med bringebær. Noe for enhver smak!

Sjokoladepakka bestiller du her

Sjokoladene er laget med Valrhona-sjokolade, og du kjenner umiddelbart at det er god kvalitet. Gi én hver til de som er med på tur, eller del sjokoladen gjennom papiret før du åpner hvis alle vil smake litt på alt. Det er nemlig vanskelig å velge, men i vår test var det nok den med lakris og melkeskjokoladen med nøtter og bær som var de aller mest populære.

Vi gikk på en lavterskel tur i nabolaget, men produktene fra Jentene på Tunets Turglede-serie passer like bra i skogen som i nærmiljøet. Eller bare hjemme i stua! Det er heller ingen tvil om at barn vil elske å lage kakao med de morsomme sjokoladepinnene - men det er helt lov å heller ville spare dem til jenteturen.

Her finner du sjokoladepakka