Gå til sidens hovedinnhold

Påskeegg 2021: Summerbird påskeegg grande

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant.

Da vi var barn brukte vi ofte uttrykket voksensjokolade. Det var sjokolade som hadde avanserte smaker, og var mye sjokolade i mindre biter. Ofte med marsipan eller mørkere sjokolade, lakris og annet.

Dette sjokoladeegget er på mange måter en samling av den ultimate voksensjokoladen. Summerbird har laget et virkelig stort egg stappfullt med deres aller beste biter.

Snart utsolgt. Kun 28 igjen på lager 13. mars

Her finner du egget

Egget er et sølvegg laget i metall, og har et design inspirert av havet. Selve egget er så lekkert i seg selv at det uten tvil kan stå fremme som pynt. Det inneholder hele 13 forskjellige biter og 40 biter til sammen. Siden det er så mye sjokolade i hver bit, kan du småspise hele påsken om du har lyst (men det er lov å spise hele på påskeaften).

Her kan du kjøpe egget

Når du åpner det eksklusive egget så tar du toppen av, og der finner du sjokolade inne i deilig papir i flere lag (skilt med lagdeling du kjenner fra konfektesker). Det store egget er den ultimate påskegaven å gi bort til noen som er glad i godt. Det er eksklusivt, ser flott ut og smaker himmelsk.

Her kan du kjøpe den

Disse eggene blir utsolgt hvert eneste år i Danmark, og vi er sikre på at også årets utgave vil både bli et flott samleobjekt og sikre mange søte opplevelser.

Her finner du påskeegget

Vi anbefaler dette nydelige påskeegget som vil holde for mange, i mange dager.

Her finner du påskeegget

Her finner du den mindre versjonen av Summerbird-egget