*Nettavisen.*

Polarn O. Pyret: Få 20 prosent ekstra på sommersalget

Reklame

Foto: PolarnoPyret..no

Nå får du ekstra 20 % rabatt på kvalitetsklærne du trenger til barnehage og fritid.

23.07.19 13:30

Sommersalget har allerede opptil 50 prosent rabatt, men nå får du 20 prosent ekstra på salgsprisen, så her kommer det til å gå fort unna. Klærne fra Polarn O. Pyret er blant småbarnsforeldrenes store favoritter, og det av god grunn. Klærne fra det svenske merket oser av kvalitet, og er både praktiske og trendy.

Klikk her for å komme til salget.

Under har vi valgt ut noen av våre favoritter fra det store sommersalget, i forskjellige kategorier.

Bodyer

Til de aller minste, er det viktig med bodyer av god kvalitet. De skal være stretchy, myke og praktiske. Det er i aller høyeste grad bodyene fra Polarn O. Pyret, og under har vi plukket ut noen favoritter.

Body med småbytrykk

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne er utrolig praktisk, med både ekstra lange vrangborder og dobbelt sett med knapper nederst som gjør at bodyen vokser med barnet. Slik varer den lenger, og når den i tillegg er på 50% nå får du mye nytte for en svært billig sum.

Stripet omslagsbody med fuglapplikasjon

Klikk på bildet for å forstørre.

For de aller minste babyene, er det ekstra praktisk med en omslagsbody som lar deg ta den på uten å måtte dra den over hodet. Også denne har lange vrangborder og ekstra trykknapper.

Sjekk også denne og denne sjarmerende varianten.

Til de små er det også både søtt og praktisk med en sparkedress, som du enkelt kler av og på babyen. Ta også en titt på denne råtøffe varianten med glidelås.

Kjoler

Kjolene til Polarn O. Pyret blir raskt favoritter hos jentene, da de både er fine å se på, gode å snurre med og av høy kvalitet.

Snurrekjole med prikker

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Se resten av det store kjoleutvalget her.

I tillegg til produktene vi har plukket ut over, finner du mange flere på salget til Polarn O. Pyret. På nettsidene kan du blant annet sikre deg gensere, bukser, tilbehør og mye mer til 50% rabatt.

Her finner du hele salget.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.