Gå til sidens hovedinnhold

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

En norsk sommer krever at du har regntøyet klart i bakhånd.

Hvem har sagt at du må droppe stil selv om du skal ha på regntøy? Vi har funnet frem til det fineste og mest funksjonelle regntøyet på markedet akkurat nå, så du er klar for kommende regndager.

Stutterheim Stockholm Raincoat Black

Svenske Stutterheim er et klassisk merke brukt av fiskere i generasjoner, og selv om de nye jakkene er moderne og superfunksjonelle bærer de preg av gamle tradisjoner og solid håndverk. Stutterheim kan rett og slett regntøy, og regnjakka Stockholm er intet unntak.

Her finner du den.

SWIMS overshoe

Kalosjene fra norske SWIMS er et must i enhver garderobe. Med disse i sekken, kan du redde favorittskoene fra regnskuren som plutselig kommer mens du er på jobb, og du kan trygt la støvlene ligge hjemme.

Her finner du de smarte kalosjene.

SWIMS parkas

Zurich fra SWIMS er en urban og sporty regnjakke, som passer både til hverdag og jobb. Det er en tre-i-en jakke med skall i stretch, og med et avtagbart fôr som også kan brukes alene.

Her finner du regnparkasen.

Regnbukse fra Peak Performance

En regnbukse er noe alle bør ha i klesskapet, og denne fra Peak Performance er like god til turer og sykling som til hverdagsbruk. Buksa er produsert med Gore-Tex® Active, et lett materiale som både er vind- og vanntett, puster og har toveis stretch. Stort mer behagelig blir det ikke.

Her finner du regnbuksa, som du får rabatt på om du er med i Anton Sports kundeklubb (det er gratis å bli medlem).

Støvler fra SWIMS

Noen ganger holder det ikke bare med kalosjer, og da må støvlene frem. Chelsea boots fra SWIMS er funksjonelle, pene og har den ikoniske oransje detaljen. Et solid par støvler du kommer til å ha lenge.

Her finner du støvlene.

Rains backpack

Den vanntette sekken fra Rains er helt genial, og perfekt for deg som sykler til jobb eller har lyst til å beskytte eiendelene dine på regnværsdager. Det skader heller ikke at den ser unektelig bra ut.

Her finner du sekken.

Regnjakke fra Rains

Liker du kortere jakker enn de vi plukket ut høyere oppe i saken, er denne sannsynligvis perfekt for deg. Like stilig som den er vanntett.

Her finner du regnjakka fra Rains.

Flere funksjonelle og stilrene regnjakker finner du her. Ta også en titt på det store utvalget av kvalitetsregntøy hos Care of Carl.

Les også

Ja, vi elsker norske motemerker

Les også

Den geniale vannrenseren du trenger på tur

Reklame

Slik kan du kjempe om en premiepott på 90 millioner lørdag