*Nettavisen.*

Rekordlav pris på Garmin fenix 5 Plus Sapphire

Reklame
 

Garmin fenix 5 Plus Sapphire Titanium var den nest mest solgte klokka hos Milrab i 2019.

Den superpopulære multisportklokka har aldri vært billigere enn nå.

19.03.20 12:56

Eksklusive Garmin fenix 5 Plus Sapphire Titanium har alt du trenger av funksjoner hos en sportsklokke:

*Ripebestandig safirglass og Titanium-bezel som gir meget god sikring mot riper

*Garmin Pay (kontaktløs betalingsløsning)

*Støtte for Spotify og musikkfunksjonalitet med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken. Koble til trådløs lydenhet for å høre på musikk uten telefon på løpetur

*Active Europe fargekart med Trendlinje -popularitetsruting som hjelp til å finne og følge de beste rutene

*Smartfunksjoner og funksjoner for løp, topptur, styrketrening, fitness, sykkel, svømming, ski, topptur, golf, roing og flere andre idretter

Les mer om klokka og kjøp den til en rekordlav pris


(Saken fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.  

Garmin fenix 5 Plus Sapphire har mange nyttige funksjoner til tur og trening.

Har aldri vært billigere

Garmin fenix 5 Plus Sapphire Titanium kostet 9099 kroner ved lansering, men selges til 5499 kroner hos Milrab, noe som er den laveste prisen som noensinne er registrert i Norge.

- Vi har gjort et partikjøp på noen hundre klokker. Frem til slutten av 2019, hvor Fenix 6 ble lansert, var dette toppmodellen i Fenix-serien. forteller marketing manager Marius Anthonisen i Milrab.

Til tross for at Garmin fenix 5 Plus Sapphire Titanium ligger i øverste prisklasse av sportsklokker, var den den nest mest kjøpte klokka hos Milrab i 2019.

- Vi venter at disse klokkene kommer til å forsvinne ganske fort, da prisen på klokka aldri har vært lavere ut i fra statistikkene vi har sett på. Når dette partiet er tomt, kan vi ikke lenger selge klokken til en så lav pris, fortsetter Anthonisen.

Garmin fenix 5 Plus Sapphire fikk meget gode omtaler i diverse tester ved lansering, og Teknisk Ukeblad konkluderte med at deres test tyder på at «dette er den mest avanserte treningsklokken noensinne».

Les mer om klokka og kjøp den til en rekordlav pris

Se hele det store utvalget av sportsklokker hos Milrab

Tilbakemeldingene fra Milrabs kunder er også overstrømmende:

«Første klokken jeg har fra Garmin. Superfornøyd med at jeg kan ha Spotify på løpetur uten å ha tlf med meg. Plus trackingen av turen er logga. Angrer ikke.»
Superfornøyd

« Denne klokken er rett og slett rå. Fantastisk på trening eller på tur, og med et kult design! Anbefales på det sterkeste!»
Kasper

«Effektiv levering og supert produkt. Denne er raskere samt bedre på oppkobling/ overføring enn forrige klokken som var en fenix 3. Ser frem mange turer i fjellet og høydemeter i sommer med denne på armen!»

« Har hatt flere pulsklokker fra Garmin, og vært fornøyd med alle. Denne overgår likevel de andre modellene. Den har i tillegg til alle funksjonene også et tøft design, og sitter godt på håndleddet. Brukes til løping, sykling, ski og friluftsliv. Anbefales!»
Tom

«Har hatt de fleste typer pulsklokker fra Garmin. Sist Fenix3. Denne overgikk Fenix3 mer enn en skulle tro. Fikk dog problem med batteri, men super behandling: Milrab tilbød å gå tilbake på handelen, mens Garmin support byttet produktet i nytt. Fabelaktig service. Firma og produkt anbefales.»
Neinarn

«Kanonbra klokke. Vant denne fantastiske klokken i trekningen hos Milrab og er kjempefornøyd. Brukes til trening, tur og jakt.»
Arne

Kjøp Garmin fenix 5 Plus Sapphire rekordbillig

Se også: Milrab tømmer laget for vintervarer

Se også: Stort sesongsalg hos Anton Sport

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag