*Nettavisen.*

Rekordlav pris på Garmin fenix 5 Plus Sapphire

Reklame
Garmin fenix 5 Plus Sapphire

Nå får du bestselgerne fra Garmin til tidenes laveste registrerte i Norge.

07.05.20 14:46

De ulike modellene i Garmin fenix 5-serien tok markedet med storm da de ble lansert, og i en større test av sportsklokker hos Dinside fra 2019 ble serien hyllet som «soleklar testvinner».

Garmin fenix 5 var Garmins toppmodell inntil fenix 6 ble sluppet på tampen av 2019, og nå er det endelig mulig å få noen av fenix 5-modellene til hyggelige priser.

Slår til med rekordlave priser

Sports- og friluftseksperten Milrab har nemlig tatt inn et parti med fem ulike modeller av Garmin fenix 5 Sapphire og satt ned prisene kraftig.

Fenix 5 Plus Sapphire og fenix 5s Plus Sapphire har aldri vært priset lavere i Norge, mens modellene Fenix 5x Plus Sapphire, Fenix 5s Sapphire, Fenix 5 Sapphire har fått en pris som for tiden markedets laveste.

Les mer om de fem fenix 5-modellene som er på tilbud

Klikk på bildet for å forstørre. Med fenix 5 Plus-klokkene er det enkelt å høre på musikk mens du trener.

Med fenix 5 Plus-klokkene er det enkelt å høre på musikk mens du trener.


Svært avanserte treningsklokker

Garmin fenix 5 Plus Sapphire og fenix 5s Plus Sapphire har alt du trenger av funksjoner hos en sportsklokke:

*Smartfunksjoner og funksjoner for løp, topptur, styrketrening, fitness, sykkel, svømming, ski, topptur, golf, roing og flere andre idretter

*Garmin Pay (kontaktløs betalingsløsning)

*Støtte for Spotify og musikkfunksjonalitet med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken. Koble til trådløs lydenhet for å høre på musikk uten telefon på løpetur

*Active Europe fargekart med Trendlinje -popularitetsruting som hjelp til å finne og følge de beste rutene

Begrenset parti med fenix 5-klokker

Milrab har tatt inn et begrenset parti av de fem fenix 5-modellene, og erfaringene fra nettbutikkens tidligere salgsstunt på sportsklokker er at modellene rives vekk.

- Vi venter at disse klokkene kommer til å forsvinne ganske fort, da prisen på to av modellene aldri har vært lavere ut i fra statistikkene vi har sett på. Når dette partiet er tomt, kan vi ikke lenger selge klokken til en så lav pris, sier marketing manager Marius Anthonisen i Milrab.

Se hele det store utvalget av sportsklokker hos Milrab

Les også: Garmin Tactix Delta - tidenes råeste sportsklokke

Klikk på bildet for å forstørre. Med fenix 5 Plus

Fenix 5 Plus-klokkene har avansert kartfunksjon.

Tilbakemeldingene fra Milrabs kunder på Garmin fenix 5 Plus-modellene er overveldende:

«Dette er ingen klokke som passer til dressjakka. Den passer heller ikke til v-neckgenseren fra Lacoste heller. Er du derimot ute etter et rått kraftverk spekket med finesser, er dette klokka du skal velge. Denne klokka tracker deg gjennom dagen med fortløpende pulsmålinger, automatisk justering av dagens mål, nedlastbare klokkefronter med konfigurerbare datafelt slik at du ser akkurat det du vil. Med denne kan du vinke farvel til PT'en, og ha en på håndleddet i stedet. Du kan når bankene får ordnet støtte også si hadet til pengboka, og betale med klokka. Genialt! Batteritiden er god, selv i fulltrack-modus. Rett og slett det råeste av det råeste som finns!»
Anonym, 07.06. 2019

«Har prøvd mange merker før denne, men er klasseforskjell. Mange fine apper å laste ned i tillegg til de som kommer ferdig installert. Har også en fenix 5, men angrer ikke på 5X plus-en. Garmin pay og spotify fungerer supert. Soleklart beste multisport- og smartklokke etter min mening.»
Anonym, 28.05.2019

«Min andre Garmin fenix. Veldig fornøyd med batterikapasitet og skjermstørrelse. Veldig fornøyd med å ha Spotify inne på klokken. Har hatt Garmin-klokke siden 2015, og er veldig fornøyd med alt. Anbefaler Garmin om noen spør »
Line, 04.06.2019

«Har tidligere hatt Polar-klokke. Skjønner ikke at jeg ikke har gått over til Garmin tidligere, det er en vanvittig stor forskjell i positiv retning. Dette er en klokke spekket med alt man trenger og litt mer. Kan på det varmeste anbefale denne klokken til alle og enhver!!!»
Anonym, 01.07.2019

«Som alltid usedvanlig rask levering. Jeg har fra før en Fenix 3 men har lenge gått og «siklet» på denne. Førsteinntrykket etter 3 ukers bruk er meget bra og enda er det en hel del jeg må sette meg inn i. Et utrolig valg»
Tor F, 18.07.2019

«Oppsummeres ganske enkelt: utrolig»
Anonym, 19.08.2019

«Hei, takker Milrab for lynrask og bra service jeg bestilte en Garmin fenix 5x pluss en dag ca kl 1130 og kl 1030 neste dag lå den og ventet på posten. Raskere behandling enn det er umulig»
Kenneth Fiskvik, 27.08.2019

«Fantastisk klokke Utrolig raskt ekspedert av Milrab»
Erik Ø Olsen, 04.09.2019

Les mer om de fem fenix 5-modellene som er på tilbd her

Se hele det store utvalget av sportsklokker, taktiske klokker og smartklokker hos Milrab

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag