Gå til sidens hovedinnhold

Rekordlav pris på Garmin Tactix Charlie

Nå får du den fete multisportklokka fra Garmin til en suveren pris.

Hvis du er ute etter en ny multisportklokke med avanserte funksjoner og lang batteritid, bør du sjekke ut tilbudet på Garmin Tactix Charlie hos Milrab.

Den robuste klokka brukes av personell innen politiet, etterretningstjenesten og militæret, men er også populær blant privatpersoner som trenger en god klokke til ulike idretter eller på turer.

Garmin Tactix Charlie kommer i helsvart titan kombinerer feltklarkompatibilitet med smartfunksjoner for trening og utendørs navigering. Den har TopoActive-fargekart over Europa, pulsmåling på håndleddet, GPS-koordinater med dobbeltmodus og kompatibilitet med nattbriller.

Kjøp klokka til rekordlav pris her

Svært allsidige funksjoner

Taktiske funksjoner inkluderer Jumpmaster-appen, veipunktberegning, dobbelposisjons-GPS-formattering og preprogramerte taktiske aktiviteter.

Innebygde navigasjonssensorer inkluderer GPS og GLONASS, i tillegg til 3-akset kompass, barometer, høydemåler og gyroskop. Klokka er kompatibel med Garmin hundepeiler.

Se stort utvalg av Garmin-klokker på tilbud hos Milrab

Batteritiden er på hele 12 dager i smartklokkemodus, og opptil 20 timer i GPS-modus.

Kjøp klokka til rekordlav pris her

Perfekt til løping og andre idretter

Tactix Charlie er også en super treningspartner. Klokka tilbyr avansert ytelsesovervåkning for seriøs fysisk trening og treningsaktiviteter. Treningsstatus er et verktøy som automatisk evaluerer ny treningshistorikk og nye prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte, for eksempel om du er på en formtopp eller om du trener for hardt.

Målingen for anaerob treningseffekt gir deg detaljert informasjon om treningen. Du får blant annet vite hvordan treningen forbedrer evnen din til å tøye grenser. Du kan også se total treningsbelastning, som måler treningsvolumet de sju siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

Ved å laste ned Running Power-appen fra Connect IQ-butikken kan du også få avanserte og nyttige målinger og data for løping.

Har aldri vært solgt billigere

I 2020 kom den en ny modell i Tactix-serien kalt Delta. Det gjør at prisen på Charlie har falt, og nå kan du få modellen til en rekordlav pris hos Milrab. 5499 kroner er hele 1300 kroner billigere enn det klokka koster i butikken som har nest lavest pris.

Se stort utvalg av Garmin-klokker på tilbud hos Milrab

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted