*Nettavisen.*

Så mye brus får du for under 350 kroner

Reklame

BILLIG BRUS: For under 350 kroner får du brett med Coca-Cola, Pepsi Max, Lipton Peach og Ramlösa.

Hos Yoolando får du mye brus for pengene. Brett med Coca-Cola, Pepsi Max, Lipton Peach og Ramlösa får du levert under tollgrensen.

05.07.19 12:07

Ifølge Tolletatens regler kan du handle momsfritt for inntil 350 kroner fra utenlandske nettbutikker, da inkludert frakt til Norge.

Sukkeravgiften har ført til at brusen er blitt dyrere den siste tiden. Mange nordmenn velger derfor å kjøpe billig mineralvann i svenske nettbutikker, men de aller mest prisbevisste blant oss handler brettene enda billigere hos tyske Yoolando

Vi har sjekket hvor mye brus og leskedrikk det er mulig å handle hos Yoolando uten å gå over momsgrensen.

Yoolando: Her er brusen billigst

Klikk på bildet for å forstørre.

BILLIG BRUS: Du kan spare mye penger på bursdagsselskapene ved å handle brus og godteri fra tyske lavprisbutikken Yoolando.


Hos Yoolando får du blant annet et brett med 24 Pepsi eller Pepsi Max til 82,49 kroner,noe som er langt lavere ennhos de svenske konkurrentene, Maxgodis og Swecandy. En boks med Pepsi eller Pepsi Max koster altså utrolige 3,44 kroner

Coca-Cola og CocaCola Zero har lenge vært dyrere enn Pepsi hos Yoolando, men prisen er nå den samme som for Pepsi-produktene, 82,49 kroner.

Her får du Coca-Cola og Coca-Cola Zero billig.

Klikk på bildet for å forstørre.

Mye brus for under 350 kroner.

Priseksempel - så mye brus for under 350 kr

Vår bestilling var totalt fire brett med hver 24 brusbokser: et brett med Coca Cola Zero (82,49 kroner), Pepsi Max (82,49 kroner), Ramlösa sitron (82,49 kroner) og Lipton Peach (82,49 kroner). Det landet på totalt 349,86 kroner med frakt til Norge på 19,90 kroner. Det betyr at vi med denne bestillingen lander under momsgrensen på 350 kroner. Frakt fra grensen til din privatadresse kommer i tillegg.

Barnas favorittsommerdrikke Capri Sonne koster for øvrig kun 27,49 kroner for en pakke med ti poser.

Selv om, Maxgodis og Swecandy ikke kan konkurrere med Yoolando på pris på brus, har alle disse nettbutikkene knallsterke priser på godteri og snacks.

Her bestiller du billig brus fra Tyskland

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag