Gå til sidens hovedinnhold

Så mye kan du spare på iPhone og Samsung

Brukte telefoner kan være like gode som nye, men mange tusen kroner billigere.

Å kjøpe ny mobiltelefon kan være en smertefull opplevelse for lommeboka. Heldigvis finnes det løsninger som gjør det mulig å spare flere tusen kroner på toppmodeller fra iPhone, Samsung og andre kjente produsenter.

I denne artikkelen tar vi for oss tre billige alternativer: brukte og nye telefoner fra TeleOutlet, brukte telefoner og mobilpant hos Mobilverkstedet, og nye telefoner hos Ice.

Spar tusenvis hos TeleOutlet

TeleOutlet er Norges største aktør innen salg av brukte mobiltelefoner. Utvalget er stort, og du kan få tak i dagens bestselgende mobiler til opptil 60 prosent rabatt. TeleOutlet fører kjente merker som Apple, Samsung, Huawei, Nokia, Sony og flere.

Dette er ikke telefoner de har funnet på dynga. For å få såpass gode priser kjøper TeleOutlet brukte telefoner fra Telenor og andre teleoperatører. Ofte er ikke mobilene mer brukt enn at emballasjen er brutt, og alle modeller selges med to års garanti.

TeleOutlet har en Trustpilot-score (stor side for anmeldelse av butikker) på hele 4,6/5 basert på 172 anmeldelser. I tillegg tilbyr de sikker betaling med Klarna og rask levering - du kan til og med få varene dine på dagen.

Her er noen av kuppene du kan gjøre på populære Apple- og Samsung-mobiler:

iPhone 11 Pro 64 GB - spar 2200 kroner

Hos Prisguden.no er den laveste tilgjengelige prisen på denne iPhone-modellen 11.190 kroner. Hos TeleOutlet kan du få den til 8990 kroner. Du kan altså spare hele 2200 kroner!

Se alle iPhone-modeller hos TeleOutlet her

Samsung Galaxy 10 128 GB - spar over 2500 kroner

Du kan også gjøre kupp på populære Samsung-mobiler hos TeleOutlet. Beste pris hos TeleOutlet er 3990 kroner. Beste pris du finner på Prisjakt er 6590 kroner. Det betyr at det er over 2500 kroner å spare på mobilen fra Samsungs bestselgende S-serie.

Se alle Samsung-modeller hos TeleOutlet her

Brukte telefoner og mobilpant hos Mobilverkstedet

Mobilverkstedet er eksperter på reparasjon av telefoner, noe som selvsagt kan være en langt billigere løsning enn å kjøpe ny eller brukt telefon.

Du kan også spare bra med penger på mobilpant hos Mobilverkstedet. Konseptet går ut på at du sender inn gamle telefoner som du ikke har bruk, noe som både er bra for lommeboka og miljøet.

Mobilpanten løser du inn når du handler hos Mobilverkstedet. De har blant annet mobiltilbehør og et stort utvalg av brukte (refurbished) Apple-telefoner- og nettbrett. Refurbished betyr at telefonen ikke er ny, men at den har blitt evaluert av teknikere og eventuelle reparasjoner som er nødvendige, er utført.

Enheten anses som «ny» og er helt tilbake til fabrikkinnstillinger, slik at hver refurbished telefon er klar for et nytt liv. Batteriet har minimum 80 prosent batterikapasitet eller mer. Du for også et års garanti og14 dagers åpent kjøp.

Eksempel på refurbished iPhone hos Mobilverkstedet:

iPhone 6s 32 GB - spar ca 1400 kroner

Denne modellen koster rundt 3600 kroner og oppover i de fleste nettbutikkene, men hos Mobilverkstedet får du den til 2199 kroner.

Sjekk alle brukte mobiltelefoner hos Mobilverkstedet

Nye telefoner med rabatt hos Ice

En tredje måte å spare penger på mobiltelefoner på er å kjøpe nye modeller hos Ice. Denne mobilaktøren har nemlig tilbud og knallbra priser på en rekke populære modeller og merker.

For å få tilgang til rabattene og tilbudene må du tegne abonnement hos Ice. Ettersom Ice tilbyr meget gunstige mobilabonnement, kan det faktisk være mulig å spare penger både på mobilkjøpet og på å bytte abonnementet ditt. Merk at noen av tilbudene hos Ice er begrenset t.o.m 23 august eller så langt lageret rekker.

Eksempel på billig mobiltelefon hos Ice:

iPhone 11 64 GB - spar 1500 kroner

Den laveste prisen det er mulig å oppdrive for denne modellen er ifølge Prisguiden 7990 kroner. Hos Ice får du en splitter ny telefon til 6490 kroner. Tilbudet gjelder til og med 23. august eller så langt lageret rekker.

Se alle mobiltelefoner hos Ice