Gå til sidens hovedinnhold

Salg hos Fjellsport: gjør et kupp på sport og fritid

Har du ikke oppdatert tur- og friluftsgarderoben, bør du hive deg rundt nå.

Nå har du mulighet til å gjøre noe skikkelige kupp på klær og utstyr du trenger til turer på fjellet, i marka eller bare i nærmiljøet når været krever litt ekstra beskyttelse. Fjellsport har nemlig oktoberfest, med en rekke bestselgere som er satt ned til ekstra gode priser.

Arc'teryx Beta SL Hybrid Jacket Nucleus

30 prosent rabatt

Nucleus fra Arc'teryx er en lettvektsjakke som kan komprimers til å bli svært liten når du pakker den sammen. Jakka er anatomisk utformet, og har en rekke smarte funksjoner som brystlomme, elastiske snorer og laminert hakebeskyttelse.

Den er selvsagt også både vanntett og vindtett. Perfekt til turer ute, gjerne med en tykk og god genser under.

Her finner du jakke, som er satt ned med 30 prosent.

Fjällräven Anorak No. 8

20 prosent rabatt

Fjällräven Anorak No. 8 har med god grunn blitt en bestselger. Denne er egnet for tøffe forhold året rundt, og like god i skogen som på fjellet.

Den smarte hetta, som justeres for å sitte perfekt rundt hodet, gir optimal beskyttelse mot vær og vind. Anorakken kommer i en klassisk olivengrønn farge, og er rett og slett en av de beste du får tak i.

Her kan du sikre deg den knallgode anorakken, med en tusenlapp i avslag.

Norrøna Røldal Down750 Jacket

34 prosent rabatt

Er det ett plagg alle trenger i løpet av en norsk vinter, så er det en varm og god dunjakke. Nettopp det er Røldal fra Norrøna, med RDS-sertifisert 750FP-dun. Denne fungerer like bra på tur som i byen, og kommer med mange praktiske lommer.

Se nærmere på jakka fra Norrøna her.

Ta også en titt på denne flotte varianten til dame, som kan brukes både som mellomlag og ytterlag, og er satt ned med hele 47 prosent.

Lundhags Makke Men’s pants

33 prosent rabatt

En lett og funksjonell turbukse, med stretchpaneler i sete, skritt og knær. Perfekt for gåturer.

Turbuksa finner du her.

Primus LiTech kaffe/te-kjele

25 prosent rabatt

Superlett kaffekjele fra Primus, i anodisert aluminium og med ammenleggbart håndtak. Denne får du lett med deg i sekken på tur!

Her finner du den.

Du trenger selvsagt også noe å varme opp kjelen med hvis du ikke har det allerede, og da er denne primusen blant de aller beste. NB! Ikke på salg.

Hilleberg Nallo 3 telt

20 prosent rabatt

Telt er dyrt, på teltet Nano 3 fra Hilleberg kan du nå spare over 2000 kr. Teltet er et superlett allroundtelt for alle sesonger, har lav vekt og gir en god plass. Ypperlig for alt fra globetrottere til barnefamilier.

Her finner du teltet.

Houdini Men’s Daybreak Pants

44 prosent rabatt

Houdini Men's Draybreak Pants er bukser som tåler norsk utendørs klima, passer til krevende aktiviteter og er samtidig lett og stretchy. Perfekt å ha i skapet, og er nå satt med med 44 prosent.

Her finner du den.

Norrøna Bitihorn Windstopper

35 prosent rabatt

En windstopper har både maksimal pusteevne og 100% vindbeskyttelse, og er noe alle bør ha i skapet. Bitihorn fra Norrøna er av ypperste kvalitet, og er nå satt ned fra 2299 til 1499 kr.

Her finner du den funksjonelle og sporty jakka.

Urberg Malme regnsett

40 prosent rabatt

Et regnsett har vi alle erfart at det er lurt å ha på lur. Trenger du en oppgradering på regntøyfronten, bør du ta en titt på Urberg Malme regnsett, som nå er satt ned til kun 599 kr for hele settet.

Du finner det her.

Muckboot Arctic Sport

30 prosent rabatt

Muckboot Arctic Sport er en vinterstøvel for tøffe forhold, som er 100 % vanntett og kommer med ekstra kuldeisolering. I tillegg kommer skoen med en robust såle for maksimal beskyttelse og stabilitet, noe som gjør dette til den perfekte skoen for deg som er mye ute i kulda.

Her finner du skoene.

Du kan også gå direkte til ulike kategorier på salget til Fjellsport:

Sove ute

Herreklær

Dameklær

Sko og støvler