*Nettavisen.*

Salg hos Gullmagasinet: 15 prosent rabatt på hele butikken

Reklame
 

Foto: Getty Images

Her finner du gaver til dåp, konfirmasjon, forlovelse eller til deg selv. Salget gjelder også allerede nedsatte produkter.

15.09.19 10:52

Hos Gullmagasinet er det Superweek - med opptil 15 prosent rabatt på hele butikken. Salget gjelder også på salgsvarer. I tillegg er det gratis gravering på alle produkter!

Gullmagasinet.no er en av Norges største gullsmeder på nett, med over 2000 varer og 145 års erfaring i bransjen.

OBS! I dag (15. september) er det siste sjanse til å få 15 % på alle varer.

Se hele salget her.

Se også høstsalget her.

Bruk rabattkode SUPERWEEK19 i kassen for å få rabatt. Det er rask levering og gratis frakt ved kjøp over 1000 kroner.

Her er noen av bestselgerne hos Gullmagasinet som nå er på tilbud:

Giftering Venezia – 15 %

gullmagasinet

Ønsker du klassiske gifteringer, er dette modellen for deg. Gifteringen har en glatt overflate, innvendig flat, og bredden kan tilpasses etter behov. Ringen er i 14 karat gult gull (585). I prisen medfølger gratis gravering, og et lekkert etui.

Få tak i den her.

Gullarmbånd Carson - 50 % + Superweek rabattkode -15 %

gullmagasinet_2

Stilrent gullarmbånd fra Pan Jewelry i 14 karat hvitt gull (585) med rhodinert overflate. Gullarmbåndet i hvittgull har et blomsterformet anheng på toppen. Passer til henne i alle aldre. Armbåndet har en standard størrelse på 19 cm som passer til de fleste.

Få tak i det her.

Gullhjerte for gravering – 15 %

gullmagasinet_3

Klassisk gullhjerte som er perfekt for dåpsgave til henne. Slik vil hun alltid huske dere. Hjerte er klassisk, og kan graveres gratis med f. eks initialer eller dato. Anhenget er i 14 karat gull (585). Kjedet har en tilleggslengde som gjør at hun kan bruke det i mange år.

Få tak i det her.

Eik Barn Hans og Grete barnebestikk – 15 %

gullmagasinet_4

Lekkert sølvbestikk til dåpsbarnet. Bestikket er i 925 sølv, og har det klasssiske Hans og Grete motivet som har vært en tradisjonell dåpsgave i mange år. Gratis gravering med f.eks fornavn og dato medfølger i prisen.

Få tak i det her.

Se stor oversikt over salget her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.