Salg på 8 herresekker i kvalitet

Reklame
Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Få tak i en slitesterk ryggsekk på sommersalget før det tar slutt!

13.08.19 19:57

En sekk kan være både praktisk og kul. Nå er sommersalget snart over, men hvis du er rask kan du kapre deg en fet ryggsek på salg. Sykler du til jobb eller blir det mye å bære på når du følger barna til barnehagen? Da vil en av disse sekkene redde deg. Vi har valgt ut noen sekker som kan passe til enten sykkelturen eller til dressen.

Se sekker og mer på salg på Oakely sine nettsider!

Sporty sekker
Disse sekkene er kanskje sporty, men mangler ikke stil av den grunn. Her får du plass til mye saker uten at det ser for teit ut. Dessuten kan de brukes i allslags vær. Ryggsekken fra rains har fått mye oppmerksomhet de siste årene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Rains - Topman - Oakley

Klassisk marineblå
Disse sekkene er også anvendbare med en god størrelse, men er kanskje litt mer subtile. Dessuten passer marineblå til alt, og det vil være en fin detalj i antrekket heller enn noe som trekker det ned.

Klikk på bildet for å forstørre.

CÓTE&CIEL - CÓTE&CIEL

Stilren svart
Har du ikke så mye å bære på, men vil likevel slippe å ha ting i hendene eller i lomma? Disse slitesterke sekkene kan du bruke til et hvert antrekk, og selv om de ser kule ut så er de også ergonomiske.

Klikk på bildet for å forstørre.

FRAM - TOPMAN - ROYAL REPUBLIQ

Husk å sjekke ut Høyer sine nettsider for sluttsalg på sekker og mer. Trykk her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.