*Nettavisen.*

Salg på fjellstøvler og tursko

Reklame
Fjelltur

Nå kan du sikre deg sko og støvler til sommerens norgesturer til svært hyggelig priser.

10.06.20 11:14

For å unngå slitne bein, såre tær og gnagsår er det viktig å velge sko med god kvalitet og komfort når man skal på skogs- eller fjelltur. Kvaliteten øker gjerne proporsjonalt med prisen, så det lønner seg å slå til når sko og støvler fra kjente merker er på salg.

Se stort salg på tursko og fjellstøvler hos Milrab

Vi har gått gjennom tilbudene på tursko og fjellstøvler hos kjente sport- og friluftsbutikker som Anton Sport, Milrab, Skitt Fiske, Sporten Beitostølen, Derute og Friluftsmagasinet.

Her er ti av de beste kjøpene du gjør nå:

1. Alfa Berg – satt ned med 45 %

Klikk på bildet for å forstørre. 1. Alfa Berg – satt ned med 45 %

En robust støvel med universell passform fra det tradisjonsrike norske merket Alfa. Oljet nubuck og GORE-TEX membran gjør Berg Advance GTX vanntette og pustende, og bidrar til komfortable føtter hele dagen.

Den myke toppkanten og Memoryfoam i ankelpartiet øker komforten ytterligere, mens gummikalosjering på tå og hæl øker skoens levetid. Snøresystemet med doble låsekroker forenkler individuell tilpasning. Den lette EVA mellomsålen gir stabilitet, mens yttersålen Vibram Grip AMG sørger for godt grep. Damemodellen finner du her, og herremodellen her.

2. Scarpa Zen Pro Mid – satt ned med 32 %

Klikk på bildet for å forstørre. 2. Scarpa Zen Pro Mid – satt ned med 32 %

Zen Pro Mid er lette sko med slitesterk overdel i lær. Skoene har også Gore-Tex-membran som gjør dem vanntett og gummirand foran for økt slitestyrke. Snøringen går langt frem for å sikre god tilpassing. Såle fra Vibram tilpasset enkel klatring tar seg av godt grep og bidrar til oppdrift i bratt terreng. Damemodellen finner du her, og herremodellen her.

3. Alfa Varde –satt ned med 52 %

Klikk på bildet for å forstørre. 3. Alfa Varde –satt ned med 52 %

En lett terrengsko med tett passform. Det vedlikeholdsfrie yttermaterialet AlfaAir trenger ikke annet vedlikehold enn kun å skylles av. Kombinert med GORE-TEX Surround System, som puster 360° rundt foten, er disse skoene svært pustende og vanntette for høy komfort hele dagen. Sjekk ut damemodellen her, og herremodellen her.

4. Mammut Ducan Mid GTX – satt ned 47 %

Klikk på bildet for å forstørre. 4. Mammut Ducan Mid GTX – satt ned 47 %

Ducan Mid er en halvhøy turstøvel med vanntett og ventilerende Gore-Tex-membran som sikrer tørre føtter. Mammuts Flextron-teknologi gir utmerket stabilitet uten kompromiss med komfort, noe som gjør støvelen ypperlig i krevende terreng. Her finner du herremodellen, og her er damemodellen.

5. Alfa Rable Advance GTX – satt ned med 42 %

Klikk på bildet for å forstørre. 5. Alfa Rable Advance GTX – satt ned med 42 %

Ramble Advance GTX er en komfortabel trailsko som passer alle som liker turer på sti og grusvei - med både høy og lav puls. Sjekk ut damemodellen her, og herremodellen her.

6. On Cloudrock Waterproof - satt ned med 25 %

Klikk på bildet for å forstørre. On Cloudrock Waterproof

En lett tursko med godt grep og god støtte fra det populæret merket On. Damemodellen finner du her, og herremodellen her.

7. Speedcross Vario 2 GTX - satt ned med 37 %

Klikk på bildet for å forstørre. 7. Speedcross Vario 2 GTX

Terrengløpesko med godt feste på hardt og mykt underlag. Denne skoen er basert på modellen Speedcross, men med litt mindre aggressiv mønster i sålen. Beskyttelse mot skarpe steiner, gjørme og fuktighet. Damemodellen finner du her, og herremodellen her.

8. Mammut Nova Low III GTX – satt ned med 43 %

Klikk på bildet for å forstørre. 8 Mammut NovaLow III GTX – satt ned med 43 %

En komfortabel vandringssko for kvinner som både er pustende og vanntett. Godt grep og robust og slitesterk. Sjekk den hyggelige prisen her.

9. Alfa Glittertind GTX - satt ned med 47 %

Klikk på bildet for å forstørre. 9. Alfa Glittertind GTX

En robust og stabil sko med universell passform som er produsert i premium oljet lær. Damemodellen finner du her.

10. Jotunheim Sjo for barn – satt ned med 43 %

Klikk på bildet for å forstørre. 10. Sjo WP for barn – satt ned med 43 %

Hvis du trenger en billig og god tursko til barna, er dette et godt valg. Sjo WP er vanntett og komfortabel, og yttersålen har et med godt grep i skog og mark. Sjekk den lave prisen her.

Se stort salg på tursko og fjellstøvler hos Milrab

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.