*Nettavisen.*

Salg på fjellstøvler og tursko

Reklame
Rekordmange nordmenn skal feriere i Norge i sommer.

Rekordmange nordmenn skal feriere i Norge i sommer. 

Nå kan du sikre deg sko og støvler til sommerens Norgesturer til svært hyggelig priser.

13.08.20 19:41

For å unngå slitne bein, såre tær og gnagsår er det viktig å velge sko med god kvalitet og komfort når man skal på skogs- eller fjelltur. Kvaliteten øker gjerne proporsjonalt med prisen, så det lønner seg å slå til når sko og støvler fra kjente merker er på salg.

Vi har gått gjennom tilbudene på tursko og fjellstøvler hos kjente sport- og friluftsbutikker som Skitt Fiske og Anton Sport.


Her er ti av de beste kjøpene du gjør på fjellstøvler og tursko nå:

1. Salomon XA PRO 3D GTX - spar 400 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.  

 

Vanntett og ventilerende tursko med Gore-Tex membran, velegnet for alt av fotturer, også i krevende terreng med våte og glatte partier. Godt grep og god komfort gjør dette til en favoritt. Nå får du den til en super pris.

2. Alfa M/77 Perform 26 % rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. 3. Alfa M/77 Perform

Alfa M/77 Perform er Forsvarets egen støvel og er designet for å tåle mye bruk, samt tøft terreng. Den er perfekt for lange turer i fjell og skog, som jakt eller lengre utflukter.

Overdelen og skaftet er i kraftig, slitesterkt lær (2,8-3,0 mm). Ved godt vedlikehold er støvelen meget vannavvisende. Uten fôr og polstring innvendig tørker den hurtig. Kombinasjonssnøring med kroker og D-ringer. Forsvarets slitesterke og stabile yttersåle i lett PU, med feste for «Nato-binding». M77 ble utviklet i samarbeid med Det norske forsvaret allerede i 1976. Dette er en støvel som blir bedre og bedre jo mer du bruker den. Sjekk tilbudsprisen her.

3. Adidas GSG 9.2

Klikk på bildet for å forstørre. 4. Adidas GSG 9.2

Adidas forbindes normalt med sneakers og løpesko, men med GSG9.2 har den tyske skoprodusenten også gjort seg bemerket i tursegmentet.

Adidas GSG 9.2 kan brukes på fjellet, i marka og i tjeneste. Dette er ekstremt lette og luftige støvler som tåler tøffe forhold - men føles som joggesko på beina. Skoen har blant annet fått tillit av mange politibetjenter i Norge.

Merk at GSG 9.2 er noe små i størrelsen, og det anbefales å justere opp ca en størrelse fra det man vanligvis bruker i skostørrelse. Sjekk tilbudsprisen her.

4. Scarpa Zen Pro Mid – 32 % rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. 6. Scarpa Zen Pro Mid – satt ned med 32 %

Zen Pro Mid har slitesterk overdel i lær. Skoen har også Gore-Tex-membran som gjør den vanntett og gummirand foran for økt slitestyrke. Snøringen går langt frem for å sikre god tilpassing. Såle fra Vibram tilpasset enkel klatring tar seg av godt grep og bidrar til oppdrift i bratt terreng. Damemodellen finner du her, og herremodellen her

5. Mammut Ducan Mid GTX – satt 47 % rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. 8. Mammut Ducan Mid GTX – satt ned 47 %

Duncan Mid er en halvhøy turstøvel med vanntett og ventilerende Gore-Tex-membran som sikrer tørre føtter. Mammuts Flextron-teknologi gir utmerket stabilitet uten kompromiss med komfort, noe som gjør støvelen ypperlig i krevende terreng. Her finner du herremodellen, og her er damemodellen.

6. Mammut Nova Low III GTX – 43 % rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. 9. Mammut Nova Low III GTX – satt ned med 43 %

En komfortabel vandringssko for kvinner som både er pustende og vanntett. Godt grep og robust og slitesterk. Sjekk den hyggelige prisen her.

7. Alfa Kvist Advance - 32%

Klikk på bildet for å forstørre.  

Slitesterke fjellsko med Goretex-membran som holder føttene dine tørre i regnvær. Den mye Vibram-yttersålen er spesialutviklet for nordiske forhold, sikrer godt grep og vridningsstabilitet både på fjellet og i marka. Kjøp de her.

Se salget på tursko og fjellstøvler hos Anton Sport her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.