Det blir trolig norgesferie med flotte naturopplevelser for de fleste av oss også denne sommeren, og mange kommer til å sove utendørs i telt eller hengekøyer.

I fjor sommer var det stor rift om friluftsprodukter, og flere sportsbutikkker ble etter hvert utsolgt for de mest populære varene.

Hvis du vil sikre deg nytt turutstyr til en rimelig penge, bør du sjekke ut sov ute-salget hos friluftsbutikken Milrab. Der er telt, soveposer, liggeunderlag, hengekøyer, reisekjøkken, hodelykter og mange andre produkter satt ned til svært hyggelige priser.

Her er noen av de beste kjøpene du gjør på salget:

Spar 2000 kroner på lett og komptakt telt

MSR Hubba NK passer perfekt for deg som vil ha ett lett og kompakt fjelltelt for alle slags fjell- og skogsturer. Spesielt på turer over mange dager der sekken er blytung med mat og utstyr vil Hubbateltet sørge for at sekken er noen kilo lettere.

Sjekk tilbudsprisen

Spar 1200 kroner på dunsovepose fra Rab

Ascent 700 er en allsidig sovepose som gir god beskyttelse under moderate forhold. Soveposen er slitesterk med 700 gram øst-europeisk andedun. Perfekt for de som skal kjøpe sin første sovepose.

Sjekk tilbudsprisen

Spar 700 kroner på liggeunderlag fra Mountain Equipment

Et kvalitetsprodukt som passer holder deg varm selv på kalde netter. En ventil kombinerer inn og oppblåsing, og den medfølgende Windsock-sekken fungerer som en pumpe.

Sjekk tilbudsprisen

Spar 300 kroner på grytesett for to

Grytesett bestående av 1x 2,7L gryte, 1x 1,2L gryte, 1x 1L Deltalight bolle, 1x 900ml Deltalight bolle, 2x 350 ml Deltalite Insul kopp.

Sjekk tilbudsprisen

Rimelig hengekøye er blitt enda rimeligere

I denne praktiske hengekøyen har du også muligheten til å ligge på tvers, som for mange gjør opplevelsen enda mer komfortabel.

Sjekk tilbudsprisen

Teltet fra 71 grader nord

Som vist på 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis: Habitude Tent Series inkluderer familievennlige funksjoner som et ekspansivt, romslig interiør i ståhøyde som lar alle stå oppreist for å skifte, og bevege seg komfortabelt.

Sjekk tilbudsprisen

Se hele Milrab-salget