Gå til sidens hovedinnhold

Salg på tights.no - gode tilbud på treningstøy og utstyr

Nå kan du sikre deg høstens treningsutstyr til ekstra gode priser.

Tights.no er kjent for sitt store utvalg treningstøy og treningsutstyr, og nå kjører butikken på med en rekke gode kampanjer. Gjør deg klar for en aktiv høst, med nytt, inspirerende utstyr.

Hele salget til tights.no finner du her.

Selv om navnet tights.no kanskje gir assosiasjoner til at det selges nettopp bare tights, er det langt fra sannheten. Butikken har også et stort utvalg kvalitetsplagg og utstyr til herre, som vi har lett gjennom for å finne de beste tilbudene.

Vi starter med noen ekstra gode herrekupp, før vi går videre til kupp for henne og generelt treningsutstyr lenger ned i saken.

Boksere fra Comfyballs - kun 155,-

Boksershortsene alle menn som har prøvd dem elsker, får du nå til ekstra gode priser. Disse er satt ned fra 319 til bare 155 kr, så her er det bare å fylle opp skuffene.

Her finner du bokserne.

Shorts fra Under Armour - kun 295,-

Den knallgode treningsshortsen fra Under Armour får du nå til kun 295 kr. Etter kampanjen blir prisen økt til 449.

Sikre deg shortsen her.

Sjekk også den sporty joggebuksa fra samme merke.

Under Armour kompresjonsoverdel - kun 205 kr

Under Armour HG Armour Comp LS Carbon Heather er en kompresjonsoverdel i lett materiale, med mesh-paneler som sørger for god ventillasjon.

Denne får du nå til kun 205 kr (!), så det kan lønne seg å sikre seg noen mens kampanjen varer.

Her finner du overdelen.

2XU Ignition 1/4 Zip - kun 385,-

Den smarte trøya fra 2XU er designet for å fange kroppsvarmen, med en resirkulert dobbelstrikket vaffelkonstruksjon. Perfekt for deg som ikke liker å bli svett og klam når du for eksemper løper utendørs.

Her finner du genseren på salg, til kun 385,-

2-pack tights fra BumPro - Kun 333 for to stk!

De populære tightsene fra BumPro er omfavnet av mange på grunn av sin fine passform og det myke materialet. Nå får du en to-pakning til kun 333 kr, som etter kampanjen vil ligge på 1399 i pris.

Du finner flere ulike kombinasjoner og pakker her.

Levity CloudMax Aurum Gold - kun 388,-

Levity CloudMax er ikke bare råstilige, de har også supergod støtte, demping og lufting takket være mesh-partiene. Akkurat nå koster skoene kun 338 kr, mot en normalpris på 799,-.

NB! Disse skal være litt store i størrelsen, så er du mellom to lønner det seg å gå en størrelse ned.

Du finner skoene her.

Outdoor & Essentials - kun 388 kr

Turbukse må man ha, og nå får du de stilige buksene fra Outdoor & Essentials til ekstra gode priser. Denne har fleksibelt materiale, flere praktiske lommer og flere fine farger å velge mellom.

Se nærmere på buksa her.

TITAN LIFE Treadmill T90 Pro - spar 11.000 kr

Er det en ting du kan spare mye på når det er salg, så er det tredemøller. De fleste av oss har fått kjenne på hvor praktisk det er å kunne trene hjemme, og har du først skaffet deg en tredemølle i hus er det vanskelig å skjønne hvordan du klarte deg uten.

Tredemøllen fra Titan Life kommer med en kraftig Ac -motor på 3 Hk, og har et LED display som gir deg alt av informasjon om økten din.

Les mer om tredemøllen her.

Sjekk også spinningsykkelen, som du kan spare 1500 kr på.

Styrkepakke med masse utstyr - spar 26 %

Denne finner du ikke på tights.no, men på X-life. Vi synes nemlig tilbudet var så bra, at vi måtte ta med denne også.

Med Abilica Foldablerack Styrkepakke, kan du ta treningen til nye høyder. Pakka passer perfekt for deg som vil trene skikkelig styrke hjemme, men har begrenset med plass. Her slår du nemlig sammen racket når du er ferdig med treningen! Tren knebøy, markløft, pull-ups, skulderpress og mye mer.

Her finner du pakka, som du sparer hele 26 prosent på akkurat nå.

Trenger du ikke fullt så mye utstyr, bør du også sjekke dette smarte vektsettet på tights.no som du sparer en tusenlapp på.