*Nettavisen.*

Salg ut helgen: Turklær fra Haglöfs til sterkt nedsatte priser

Reklame

Foto: haglofs.com

Tøft, miljøvennlig og teknisk. Nå er det salg på turklær fra svenske Haglöfs hos Milrab.

30.08.19 12:07

Høsten er den fineste tiden å tilbringe tiden i frisk luft på fjellet eller i skogen. Ingenting kan måle seg med fargerike trær, klar luft og varme dager når sola skinner. Og da er det også viktig å kle seg riktig. Du trenger ikke vind og vær tett på kroppen når du skal nyte den vakre utsikten.

Hos Milrab kan du finne all utstyr og klær til høstens fjellturer. Akkurat nå har de en kampanje på turklær fra svenske Haglöfs med opptil 40% rabatt. Haglöfs er Nordens største leverandør av friluftsutstyr med høyt fokus på kvalitet og detaljer. Du er altså sikret produkter som er godt rustet til ditt behov.

Se hele utvalget her.

Haglöfs bruker blant annet Gore-Tex i mange av plaggene sine (både i sko og i klær). Dette garanterer at plaggene er vanntette, men samtidig beholder pusteevnene som holder deg tørr og ved en komfortabel temperatur.

Her er noen av plaggene som er nedsatt til 40%:

Turbukse

Slitesterk og lett bukse med overflater som bidrar med å avvise vann og skitt. I tillegg sørger den for en optimal balanse mellom vind-og vannbestandighet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Genser for dame

En genser som passer til det meste. Med nettingstruktur på innsiden som gir komfort og tilbyr utmerket håndtering av fukt.

Klikk på bildet for å forstørre.

T-skjorte

En enkel t-skjorte med gode fuktransporterende egenskaper og håndtering av luft.

Klikk på bildet for å forstørre.

Fleecegenser for herre

Med mykt fleece stoff og flatlock sømmer, er du sikret mot kulde og gnagsår.

Klikk på bildet for å forstørre.

Parka

Denne lange parkasen gir deg ekstra beskyttelse og holder deg ekstra tørr under høstens regnstormer. Både vann-og vindtett!

Klikk på bildet for å forstørre.

Jakke for dame

En fin hybridjakke som ikke bare varmer og holder deg tørr, men den puster i tillegg. Hetten er kompatibel med klatrehjelm.

Klikk på bildet for å forstørre.

Skalljakke

En tøff jakke med tre lag som passer til den villeste villmarken.

Klikk på bildet for å forstørre.

Se flere produkter fra Haglöfs på salg her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.