Gå til sidens hovedinnhold

Singles Day: Dagens beste sport-og friluftskupp

Nå kan du sikre deg årets sporty klær og utstyr til ekstra gode priser.

Singles Day ble opprinnelig startet opp som en dag for å finne seg en partner i Kina, men har i senere tid tatt netthandelen med storm. Singles Day, og i noen tilfeller Singles Week, er tiden for en rekke gode tilbud, og i denne saken har vi plukket ut topp 10 innen sport og friluft.

ALFA Kvist Advance GTX tursko

40 % rabatt

Kvist Advance er en knallgod tursko i Ripstop-tekstil med slitesterk kalosjering. GORE-TEX Vision har svært gode pusteegenskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager.

Her finner du skoen, nedsatt med 40 prosent.

Rab Proton Jkt Firecracker

50 prosent rabatt

Proton er en lett dunjakke fra Rab med en passform som gjør at den også passer perfekt under en skalljakke dersom været skulle bli litt rufsete. Den er fylt med hydrofobisk behandlet dun, som gjør at jakken tørker vesentlig raskere dersom den blir våt. Dunjakken er satt ned med 50 prosent.

Sjekk den ut her

Les også: Elleville kupp på hodetelefoner

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Titan

47 % rabatt

Eksklusive Garmin fenix 5 Plus Sapphire Titan har alt du trenger av funksjoner hos en sportsklokke. Denne versjonen kommer med bezel i DLC-titan og selges kun hos Milrab. Nå er klokka satt ned med hele 47 prosent, som gjør at prisen havner på under 5000.

Du finner bestselgeren her.

Oakley Flight Tracker XM

25 % rabatt

Det er ikke uten grunn at snøbrillene fra Oakley har blitt klassikere. Denne nye Flight Tracker-modellen er inspirert av Oakleys første ekte store ski- og snowboardbrille, og den har en klassisk, stilsikker form og et stort, heltrukket kantdesign med optimert synsfelt i alle retninger.

Spar 25 prosent på den her.

Urban Pioneers Liv parka

30 % rabatt

Dette må være den ultimate vinterjakka, som du nå kan spare hele 30 prosent på. Vanligvis koster den 3299, nå kun 2309.

Den er vannavvisende, vindavvisende og puser skikkelig godt.

Her finner du jakka.

Decibullz Wireless Custom Fit

Fra 1499 til kun 699 kr

Trådeløse hodetelefoner til å putte inn i ørene, som tilpasser seg til ørets størrelse og form. Faller ikke ut hvis du trener, har god lyd og bra batteritid.

Her finner du de sporty hodetelefonene.

Fenix HM50R hodelykt

49 % rabatt

Fenix HM50R er en kompakt og lett hodelykt, som i tillegg kan brukes som håndlykt. Lykten veier kun 63 gram, så du kan lett ta den med deg overalt. HM50R er både vanntett (IP68) og støtsikker, og med ed hjelp av en micro-USB ledning kan du lade opp batteriet direkte i lykten.

Her finner du den på salg.

Rapala Solid Icecombo isfiskesett

30 % rabatt

Solid Isfiskekombo har en meget solid og sterk glassfiberstang ferdig montert med Rapala 500-størrelse isfiskesnelle og Sufix Ice Magic isfiskesene. Lengde 50cm med medium aksjon.

Denne får du til 30 prosent rabatt akkurat nå.

Hodgman Core Ins Bib Pants

50 % rabatt

Med Core Ins under Shell-bekledning holder du deg varm på de aller kaldeste dagene. Thinsulate Platinium-isoleringen står imot fukt og puster godt, buksen har i tillegg varmeisolerende og støtdempende materiale i sete og knær. Core Ins knappes enkelt fast i H5 Storm Shell jakken og buksen.

Perfekt for jakt, fiske eller annet villmarksliv, og satt ned hele 50 prosent.

Her finner du buksa.

Nyrud vattert jakke dame

54 % rabatt

Nyrud vattert jakke til dame er en vattert jakke med romslig passform. Dette er en solid og god jakke, som isolerer godt på kjølige dager. Jakken egner seg godt på tur i by, skog og mark, og den er myk og behagelig i bruk.

Du får jakka nedsatt med hele 54 prosent akkurat nå.

Gregory Optic 48 Lg ryggsekk

52 prosent rabatt

Optic 48 fra er en superlett ryggsekk fra Gregory, med fokus på ventilasjon og fleksibilitet. Ryggsystemet bruker en ultralett aluminiumsramme med "body mapping"-teknikker for å redusere friksjon og trykkpunkter uten å bruke ekstra skum. Ryggen er ventilert, men sitter alikevel tett på ryggen noe som gir ekstra god vektfordeling. En lett sekk, som allikevel er svært godt egnet for tung bæring.

Her finner du sekken, satt ned til halv pris.

TITAN LIFE Elite Pump Set

460 kr rabatt

Har du tenkt til å virkelig sette i gang med hjemmetreningen, er Elite pump set fra Titan life noe for deg. Her får du 20 kg med vektskiver, og en stang. Perfekt nå som mange må trene hjemme i stedet for i studio.

Her finner du settet.

Stor pakke for hjemmetrening

51 % rabatt

I kategorien hjemmetrening, er det lite som slår denne pakka. Her får du alt du trenger for å komme i gang med treningen igjen.

Prisen er fantastisk!

Titan Life Athlete tredemølle

30 % rabatt

En til i kategorien hjemmetrening - Titan Life Athelte er den største og mest oppdaterte tredemøllen på markedet, med radio og USB, samt støpsel til hodetelefoner. Den kraftige DC-motoren sikrer et overskudd med flere muligheter for intervall og bakketrening, også for den godt trente løper.

Her finner du tredemølla.

Les også: Stort salg på Fjellsport

Under kan du se vår liveoppdatering med de beste salgskuppene:

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?