Gå til sidens hovedinnhold

Siste sjanse: 10 superbra Cyber Monday-kupp

Vi har samlet de elleve av de aller beste kuppene du gjør i dag.

Den store shoppingfesten er over for enkelte nettbutikker, men mange andre fortsetter salgene på Cyber Monday.

NB! En tidligere utgave av denne saken gikk bare til 10. Nå går den til 11. 1 louder.

Her er elleve superbra kupp du gjør mandag:

Les også: Følg Black Week live og se alle tilbud

1. Bumpro Tights + Sports-BH

Et supert pakketilbud til hun som liker å trene. Enten det er deg, eller du kjøper det som gave. Du får 2 BumPro Power Up! Tights og en sports-BH fra samme merke.

Normalprisen er 1398 kroner, mens pakken får du nå for 349 kroner.

Sunniva: Den beste tightsen jeg har hatt

Her finner du pakketilbudet

2. Spar 5000 kroner på en av Norges mest solgte varmepumper

Varmepumper er bra for lommeboka (lavere strømutgifter), miljøet og innekliamet. HZ-serien fra Panasonic er en av Norges mest solgte luftvarmepumper, og nå får du 2021-modellen til en sterkt rabattert pris. Denne er utsolgt i nesten alle andre butikker.

Her finner du den

3. Rekordlav pris på taktisk klokke fra Garmin

Garmin Tactix Charlie er en robust GPS-klokke i helsvart titan som kombinerer feltklarkompatibilitet med smartfunksjoner for trening og utendørs navigering. Den har TopoActive-fargekart over Europa, pulsmåling på håndleddet, GPS-koordinater med dobbeltmodus, kompatibilitet med nattbriller og flere andre spennende funksjoner.

Her finner du den rekordbillig.

4. Halv pris på hjørnesofa fra Nordform

Hvis du trenger en ny sofa, bør du sjekke ut denne tidløse og komfortable modellen. Den er kledd i stilrent stoff i en blanding av bomull og lin.

Du sparer 7500 kroner på den i dag. (Og du finner mye annet deilig interiør)

5. 60 % på Pondus 17 i Nøtten

I Nettavisens nettbutikk får du nå tak i Pondus 17 i Nøtten til kun 139 kr. Det er rekordbillig! Det blir som vanlig en heidundrende hyllest til rock med hår på ryggen, fotballtaklinger med brev og besøksforbud, og lemfeldig omgang med tøysevann. Tilbudet avsluttes ved midnatt.

Her finner du boken

6. Spar 41 % på populært gasskjøkken

Flash fra kvalitetsprodusenten Jetboil er et gasskjøkken for koking av vann, kaffe og mat. Flash har et Flex-ring system som fordeler varmen meget effektiv, og den koker opp en halvliter vann på 100 sekunder. Den leveres med støttefot og har Piezo tenningsmekanisme.

Denne får du billigst hos Fjellsport i dag.

7. Spar 92 % på populær VPN-tjeneste

Med en VPN-tjeneste kan du surfe trygt og anonymt, og du kan også få tilgang til de amerikanske versjonene av strømmetjenester som HBO, Netflix og Disney+, som er lukket for norske brukere. PureVPN har et eksklusivt tilbud til Nettavisens lesere som gir deg 92 % rabatt.

Du finner tilbudet kun på denne lenken.

8. Brettspill: Gloomhaven & Jaws of the Lion

De virkelig spillkjennerne kaller dette for det beste brettspillet som finnes. Outland har det på listen over beste brettspill, og boksen med både originalen og ekspansjonspakken får du superbillig nå. Det koster penger, men skal du slå ihjel god tid med mye innetid i julen og på nyåret så kan du gjøre det med det beste brettspillet som er å finne. Normalt er prisen 2 248 kroner, men du får den nå for 1 699 kroner. Vi kan med hånden på hjertet ikke si at vi har sett det på tilbud før (med unntak av Black Friday da det ble utsolgt med 20 prosent rabatt).

Her finner du spillet

9. Partyhøyttaleren Soundboks er rekordbillig

Hvis du er på utkikk etter en festhøyttaler med skikkelig trøkk og suveren lyd, bør du se nærmere på Soundboks 2. Hifi Klubben har satt ned prisen med 2700 kroner, og når får du kjøpt lydmonsteret til den laveste prisen som noensinne har vært registrert i Norge. Les mer og bestill her.

10. Samsung 65 Qled

Dette er en 4K-TV for den som bare vil ha en virkelig god TV. Virkelig vakker, og virkelig et beist. Perfekt for gaming, for film og for det meste. Nå rekordbillig.

Du finner den her

Her finner du alle salgene

Følg Cyber Monday live her:


Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera