Gå til sidens hovedinnhold

Sjokoladefryd som redder norgesferien

Perfekt turpakke fra Jentene på Tunet.

I en liten sjokoladefabrikk i Selbu skaper Jentene på Tunet sjokolademagi av ypperste klasse.

Med sine nøye utvalgte råvarer og fokus på godt håndverk lager de prisvinnende smaker. Ekte sjokoladefryd!

Eventyrlig suksess

Disse kule damene kan være stolte av at vår statsminister bruker Sjokoladefryd som gave på utenlandsreiser.

Hurtigruta deler ut sjokoladen deres til VIP-reisende, stjernerestauranten To Rom og Kjøkken har den på dessertmenyen og topphotellet Britannia har den til enhver tid klar i minibaren. Jentene på Tunet har blitt et virkelig sjokoladeeventyr.

Skandinavias beste sjokolade

Å håndlage sjokolade er et møysommelig arbeid. Med fokus på gode råvarer som Valrhona Grand Cru sjokolade, ferske frukter, bær, krydder og nøtter, skaper de litt lykke i hver eneste bit.

Det er ikke rart at de ble prisbelønt i International Chocolate award 2017, 2018, 2019 og 2020. Ekspertene kaller det Skandinavias beste sjokolade – og det er det flere som mener.

Eksklusiv turpakke

Vi i Nettavisen har plukket ut de beste turbitene fra Jentene på Tunet. Valget landet på en eksklusiv superpakke med mye Sjokoladefryd: Mørk og lys sjokolade med bringebær, lakris, tørkede bær og nøtter. Med to av typene kan man til og med lage varm sjokolade.

Dette er ordentlig sjokolade, ikke slik som det tørre pulveret. Det gir ekte turglede!

Her finner du Nettavisens superpakke (NB: begrenset antall)

Varm sjokolade på 1-2-3!

Slik gjør du det: Varm opp melk, tilsett en sjokoladepinne, rør rundt og vipps! Du har den mest fantastiske varme sjokoladen, en herlig og varm turvenn. Den ene er med

melkesjokolade og marshmallow, den andre med mørkere sjokolade og et lite sting av varmende chili. Perfekt på blåsete dager på fjellet eller i soveposen.

Perfekt på tur

Dette er en herlig og litt sunnere turvenn, som gir deg energi som varer litt lengre. I denne superpakken med seks sjokolader får du i tillegg et flott bærenett laget eksklusivt for Nettavisens turgledepakke. Når vi uansett ikke kan henge på byen, hvorfor ikke ta en tur i marka og nyte en deilig kopp sjokolade?

Her finner du superpakkene

NB! Vi selger kun 100 superpakker.