*Nettavisen.*

Slik blir du klar for hete stunder i sommer

Reklame
mymuse

Dette undertøyssettet er en ny versjon av en av de store bestselgerne hos MyMuse.

Dette trenger du for en uforglemmelig kveld.

19.06.20 15:47

Har det vært mangel på pirrende opplevelser i det siste? Undertøysettet Samantha er en ny versjon av bestselgeren Obsession hos MyMuse.

Svært mange menn kjøper dette settet til damene sine, og undertøyet kommer garantert til å få opp stemningen på soverommet (eller andre steder du skulle befinne deg).

- Dette sensuelle og lekne settet er den perfekte gaven til din kjære. Det kan sette stemningen for helgen og gi forholdet den lille ekstra gnisten tilbake. Dette settet er en favoritt og bestselger blant menn som skal kjøpe gave til dama, og er endelig tilgjengelig igjen i en ny versjon, sier markedssjef i MyMuse Maren Smedshammer.

Her finner du settet Samantha

Klikk på bildet for å forstørre. mymuse

Samantha kommer både i svart og rød farge. BH-en er sensuell med delikate blonder og myk netting.

Den kommer også med et bånd som kan knytes i ryggen, rundt håndleddene eller andre steder. Helt opp til deg! Velger du trusa i tillegg, blir det ekstra hett - den er helt åpen!

Her finner du bestselgeren Samantha

Klikk på bildet for å forstørre. mymuse

Se mer pirrende undertøy hos MyMuse

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag