Slik får du billig godteri og brus til 17. mai

Reklame

Det er mye penger å spare på å handle hos den svenske nettbutikken Swecandy.

17. mai nærmer seg med stormskritt, og det er på høy tid å handle inn brus og godteri til den store festdagen.

Sukkeravgiften har ført til at mange matvarer er blitt langt dyrere de siste par årene, og det kan bli en sjokkartet affære å lese sluttsummen på kassalappen hvis du gjør hele 17. mai-innkjøpet i en norske dagligvarebutikk.

Supre priser på brus
Hos den svenske nettbutikken Swecandy er det imidlertid festpriser på mineralvann, sjokolade og snop året rundt. Ett brett med Pepsi eller Pepsi Max koster for eksempel 115 kroner. Det er utrolige 4,78 kroner per boks!

7Up har samme pris som Pepsi, mens et brett med Coca-Cola koster 129 kroner, noe som gir en pris på komfortable 5,40 kroner per boks.

Fire pakker med Capri-Sonne (40 stykker) koster ikke mer enn 149 kroner! Her er det bare å fylle opp handlekurven med barnas favorittdrikk, så har du lageret fullt til 17. mai, bursdager og selskaper i hele sommer.

Dersom du er på jakt etter potetgull og snacks, har Swecandy fantastiske priser på OLW-produkter (scroll litt ned etter å ha trykket på lenken). En maxibag med Cheez Doodles (450) gram koster 29 kroner. Bestselgeren lettsaltet potetgull (450 gram) har samme pris.

En pose med Estrella jordnøtsringer (peanøttsmak) koster hyggelige 19 kroner.

Kjøper du fire pakker med Capri-Sonne, koster hver drikkepose kun 3,73 kroner.

Tollfritt og rask levering
Swecandy har spesialisert seg på å selge brus og snop til prisbevisste nordmenn. Prisene er jevnt over langt lavere enn i Norge, og bestiller du for under 330 kroner, slipper du også tollavgifter og norsk moms.

Sortimentet er helt enormt – hele 2500 produkter. Her får du altså både dine favorittmerker og nye og spennende produkter som ikke er å oppdrive i Norge til kanonpriser! Leveringen er "snabb", men det lønner seg å bestille så fort som mulig for at du skal være sikret å få varene i hus før 17. mai.

De mange tusen norske kundene hos Swecandy har fått merke at kundeservicen er tipp topp; supportteamet svarer raskt på alle spørsmål du måtte ha om produkter, frakt, toll og annet.

Se det store og billige utvalget av brus, sjokolade, snacks og godteri hos Swecandy!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.