*Nettavisen.*

Slik får du boksere fra Björn Borg til halv pris

Reklame
Bjørn Borg

Trenger du å fylle på med flere boksere? Hvorfor ikke kjøpe 12 i slengen og spare 1200 kroner?

Kjøper du 12 i slengen, koster hver bokser bare 100 kroner.

Boksershortser er noe alle menn trenger, men for de aller fleste av oss er det like kjedelig å shoppe underbukser som det er å skaffe seg ny deo. Nokså dyrt er det også, og det beste hadde vært å ha en magisk skuff i klesskapet der man aldri gikk tom for nyvaskede boksere uten hull og løs strikk.

Heldigvis finnes det en løsning som gjør boksershoppingen så billig og smertefri som mulig. Hos nettbutikken Milrab får du nå nemlig 12 boksere fra Björn Borg til kun 1199 kroner.

Her får du tak i 12-packen med boksere

Bestillinger over 800 kroner gir også gratis frakt, så du betaler altså kun 100 kroner per bokser. Til sammenlikning ligger prisen på rundt 200 kroner hvis du kjøper boksere enkeltvis.

Er det noen grunn til å nøle? Fyll opp skapet med nye boksere - du får jo bruk får dem til slutt uansett!

PS: Hvis du ikke skulle ha prøvd boksere fra Björn Borg før, kan vi forsikre deg om at disse bomullsbokserne har perfekt passform og er digge å ha på. Kule å se på er de også!

Her får du tak i 12-packen med boksere

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.