Med økende strømpriser må vi ty til andre midler for å finne varmen. Vi vil ønske vinteren og slemme priser velkommen med en god (og varm) klem.

Her kan du sammenligne strømpriser der du bor

Dette blir våre verktøy i møte med en kald vinter:

Gode tøfler

Saueskinnstøfler går vi ikke inn i vinteren foruten. Disse fra Sheperd er både fine og varme. Hold på temperaturen ved å pakke føttene godt inn. Så er mye gjort allerede.

Her kan du kjøpe tøflene fra Sheperd.

En mer maskulin type tøffel kan du kjøpe her.

Pledd

Ingenting er som å legge seg i sofaen med kopp te og et godt teppe. Teppet fra Tekla så godt og varmt at du kanskje må ha en storetå utenfor for å lufte litt. Akkurat det vi trenger de kommende månedene.

Her finner du teppet fra Tekla.

For deg som er litt praktisk anlagt passer dette teppet helt ypperlig. SnugRug Deluxe er et teppe med ermer, hette og lommer. Pleddet tillater deg å gjøre hva du vil med hendene dine, uten at pleddet glir ned. Her kjøper du det.

Les også: Spar tusenlapper i strøm ved å vaske klær smartere

Levende lys

En enkel og koselig måte å varme opp de rommene du befinner deg i på. Noe vi savner hele sommeren. Varmer opp både sjel og fingertupper.

Her kjøper du 50 telys for 99 kroner hos Christiania Glasmagasin.

De kule snurrelysene fra HAY blir vi aldri lei. Her finner du dem.

Ullklær

Pakk deg inn i ull dagen lang. Ullundertøy og varme klær trenger ikke å se klumsete og praktisk ut. Disse ullklærne føler vi oss fine i.

Kul og varm på samme tid. Det hadde vært et oksymoron på engelsk(Plusspoeng for at den ikke klør). Her finner du ulldrakten.

Undertøy må du ha på uansett (håper vi). Disse gjør det enkelt å holde seg på riktig celsius. Her kjøper du de myke boxershortsene i ull.

Dette ser kanskje ut som helt vanlige sokker. Og greit er det. Ullsokkene fra Cubus er en favoritt i vår skuff. Her kjøper du dem.

Gardiner

Er du flink til å lukke for gardinene kan de faktisk hjelpe til å holde varmen i hus, spesielt hvis de når helt ned til gulvet.

Disse mørkeblå gardinene kan du kjøpe her.

Badekåpe

Det blir litt mindre vanskelig å trå ut av den kalde dusjen med en tjukk og deilig badekåpe å trå inn i.

Her kjøper du denne fra Tekla.

Klassikeren fra Ralph Lauren sier vi heller ikke nei takk til. Plutselig gleder man seg til å komme seg ut av dusjen. Her kjøper du den.

Les også: Disse dingsene sparer du strøm med