Gå til sidens hovedinnhold

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Har du lyst til å skaffe deg en kajakk, men kvier deg for å betale titusenvis av kroner?

Det finnes nesten ikke noe deiligere enn å padle i kajakk på et stille vann eller en rolig elv en vakker sommerdag. Men har du egentlig råd til en kajakk til 25-30.000 kroner? Og har du plass til den hjemme eller i bagasjen når du skal på ferie?

Den oppblåsbare kajakken Intex Explorer K2 løser både finansielle og praktiske problemer. Prisen ligger ikke høyere enn 2495 kroner, og ved å tappe kajakken for luft slipper du å bekymre deg for hvordan du skal oppbevare den eller frakte den med deg.

Sjekk ut den oppblåsbare kajakken her

Se også Pro-utgaven av kajakken

Hos Milslukern finner du et stort utvalg av tradisjonelle kajakker

God sitteplass og enkel å pakke sammen

Det er plass til to personer i kajakken, og den passer til deg som vil ha med en venn på eventyret. Kajakken har god plass i sittebrønnene, praktisk lastenett på oversiden og tau langs sidene som gjør at du lett kan få tak i kajakken igjen hvis du ender i vannet.

Du sitter behagelig på det regulerbare setet og padler av gårde med de medfølgende aluminiumsårene. Det følger også med en pumpe som gjør det enkelt å pumpe opp kajakken og tømme den for luft.

Sjekk ut den oppblåsbare kajakken her

Superfornøyde kunder

Det er Coolstuff som fører Intex Explorer K2 i Norge. Den ble en umiddelbar bestselger dan den ble lansert i fjor sommer, og nå på våren i 2021 er kajakken det mest solgte produktet hos Coolstuff.

Kundene er over seg av begeistring for den oppblåsbare kajakken, og ni av ti brukeranmeldere har gitt toppscore 6 stjerner (den siste har gitt 5).

Her er noen av tilbakemeldingene:
Kjempestilig, og solid! Morsom å padle med, er SUPER-fornøyd.

Lillemor, 2020

Disse kajakkene er perfekte, har prøvd både på hav og ferskvann. Kjøpte to stykker med engang da jeg skjønte at produktet var bra. Veldig fornøyd og kommer til å bruke disse både på korte og litt lengere t urer! En eller to personer i båten er heller ikke noe problem! Anbefales!
Asgeir Bjørgen, 2020

Mye bedre enn forventet.
Pah, 2021

Bra produkt, og fornøyd med rask levering!
Claire, 2021

Sjekk ut den oppblåsbare kajakken her

Flere kajakker, SUP og flytematter

Coolstuff fører også to andre oppblåsbare kajakker som de selger mye av. Intex Excursion Pro er en litt dyrere, men også en større og mer avansert versjon av Explorer K2.

Kajakken har to sitteplasser, tåler tøffe tak og har flere smarte funksjoner som gjør den perfekt for eventyrlige kajakkturer og lengre fisketurer.

Les mer om Intex Excursion Pro her

Modellen Aqua Marina Betta finnes både til én og to personer, og den kan i likhet med Intex Explorer K2 stappes ned i en oppbevaringsbag når den skal fraktes eller ikke er i bruk.

Les mer om Aqua Marina Betta her

I tillegg får du kjøpt forrige sommers store hit, padlebrett (SUP), hos Coolstuff. Se også utvalget av padlebrett hos VidalX og Netthandelen, og flytematter hos X-Life.

Hvis du er på jakt etter en tradisjonell kajakk av topp kvalitet, anbefaler vi deg å sjekke modellene hos Milslukern.

Les også

Lekene og utstyret som får barna ut av huset

Les også

Hagemøblene nordmenn elsker

Les også

Sommerens kuleste oppblåsbare flåter og madrasser

Reklame

Nå får du Casio-bestselgeren på tilbud