Den store handledagen Black Friday nærmer seg med stormskritt.

Fredag 29. november kommer det til å være massevis av gode tilbud i norske og internasjonale nettbutikker, og det vil være mulig å gjøre kupp på både julegaver og produkter du har siklet på hele året, men som er for dyre til full pris.

Følg Black Friday hos Nettavisen her!

Mange butikker starter salgene allerede mandag 24. november, og salget varer gjerne til Cyber Monday, 2. desember.

Ved å betale med kredittkort i Black Week-perioden, sikrer du deg best mulig rabatt på kjøpene dine.

Eff. rente 25,4 %, kr 15 000 o/12 måneder, kostnad kr 1 466, totalt kr 16 466

Det er det flere årsaker til:

1. Julehandel til redusert pris
Du kan spare store summer på å gjøre unna så mye som mulig av julehandelen i løpet av Black Week. Husk å betale hele fakturabeløpet ved forfall, så vil det heller ikke påløpe renter eller andre kostnader.

Med re:member, som regnes som et av de beste kredittkortene på det norske markedet, har du inntil 45 dagers betalingsutsettelse. Du får opptil 150 000 kroner i kredittgrense. Det er fri etablering, ingen årsgebyrer og heller ingen gebyrer ved bruk i butikk eller på nett i Norge og i utlandet.

Her bestiller du re:member kredittkort

Eff. rente 25,4 %, kr 15 000 o/12 måneder, kostnad kr 1 466, totalt kr 16 466

2. Rabatt på rabatten
En del kredittkort har et gunstig fordelsprogram som gir deg gode og faste rabatter når du handler på nett.

Hvis du søker om et re:member kredittkort, får du tilgang til fordelsprogrammet re:member reward som gir deg opptil 20 % rabatt ved handel av blant annet klær, sminke, elektronikk, reise og sport i mer enn 200 nettbutikker. Dette er rabatter som kommer på toppen av Black Friday-tilbudene, med andre ord kan du få rabatt på rabatten.

3. Gjør kjøpene sikrest mulig
Når du handler på nett, er det en viss risiko for å bli utsatt for svindel. Forbrukerrådet anbefaler at man bruker kredittkort for at netthandelen skal bli tryggest mulig.

Når du handler på nett, betaler du som regel på forskudd for varene du har bestilt. For å minimere risikoen for svindel, bør du derfor unngå å betale direkte fra bankkontoen din. Årsaken til dette er at du alene vil stå som juridisk ansvarlig for transaksjonen, og alene i en eventuell klagesak eller med et krav om tilbakebetaling hvis varen ikke blir levert.

Dine muligheter til å få pengene tilbake er større hvis du har brukt kredittkort. Da omfattes nemlig transaksjonen av regler om kredittkjøp under Finansavtaleloven.

Samtidig lønner det seg å bruke en kredittkortaktør som har sikkerhet som den viktigste prioriteten. re:member har et av markedets mest moderne trygghetssystem for kortbetalinger. Det innebærer at kortet ditt er beskyttet og at du er bedre sikret mot å betale for noe du ikke har kjøpt, eller at det trekkes penger fra kortet som du ikke har godkjent.

Alle løsninger går gjennom kvalitetsprosesser der kortselskapet sørger for at kundens informasjon håndteres på sikrest mulig måte, og at alle regler og krav følges.

re:member beskytter informasjonen til kundene ved hjelp av etablerte sikkerhetsstandarder og rutiner.

Søk om re:member kredittkort slik at du kan gjøre best mulig kjøp til Black Friday

Eff. rente 25,4 %, kr 15 000 o/12 måneder, kostnad kr 1 466, totalt kr 16 466

Til slutt noen Black Friday-tips:
*Handler du i en fysisk butikk, er det lurt å sjekke nettprisen, slik at du er sikker på at det er like prisgunstig som å handle på nett.

*Opprett en konto på nettbutikkene du ønsker å handle fra før Black Friday. På denne måten sparer du tid, og går ikke glipp av tidsbegrensede tilbud.

*Handler du elektronikk - forsikre deg om at det er den nyeste modellen som er på tilbud og ikke eldre utgaver.

*Handler du i utenlandske nettbutikker, er det lurt å forsøke å holde seg innenfor toll- og momsgrensen som er på 350 kroner inkludert frakt. Da unngår du ekstra kostnader i form av moms og fortollingsgebyrer.

Her søker du om re:member kredittkort

Eff. rente 25,4 %, kr 15 000 o/12 måneder, kostnad kr 1 466, totalt kr 16 466