Gå til sidens hovedinnhold

Slik fornyer du uteplassen i vår

Nyt vårdagene i behagelige og flotte utemøbler. Her finner du alt du trenger til uteplassen som passer ditt behov og din stil.

Endelig kan vi gjøre klar en hyggelig uteplass til festlige sommerkvelder. Enten det er for å grille med gode venner på takterrassen, lese en god bok i balkongen eller invitere til en hyggelig familiemiddag i hagen.

Se stor oversikt over utemøbler hos glassoginterior.no.

Vi har funnet noen gode alternativer for deg som vil fornye sesongens viktigste utested.

Kunstige planter

Er du lei av stadig visne blomster? Kunstige planter og trær varer i mange år, samtidig som de ser ut som ekte vare. Disse kan du pynte langs balkongen med.

Et tips er å velge litt forskjellige størrelser på plantene, og gå for ulike krukker. Til sammen kan det gi en spennende, tropisk følelse.

Her finner du stort utvalg

Utemøbler som tåler norsk vær

En ting som er sikkert, er at man kan aldri stole på norsk klima. Når du velger å slå på utegrillen, kan været plutselig skifte fra sol til grått på noen få minutter.

Nå slipper du å bekymre deg for slitasje på utemøblene under regn og sludd. Gå for utemøbler i aluminium, som tåler det norske været - enklere å vedlikeholde finnes ikke. Nå har de kommet med flere fine farger til sesongen.

Se mer her

Morsø: Trendy matovn

Det danske firmaet Morsø er kjent som "Kongelig Hoffleverandør", og ble leverandør til selveste kongehuset i 1915.

I dag er disse matovnene kjempepopulære å ha i hagen og på takterrassen. Inviter venner over og lag pizza eller andre retter i ovnen. Når matlagingen er over, så skaper den mye hygge som utepeis!

Her finner du den

Skagerak: Tidløs og slitesterk

Skagerak er utemøblene "alle" vil ha, og er kjent for sine utemøbler i høy kvalitet og klassisk stil som aldri går av moten. Nå har glassoginterior.no kampanje på den kjente Skagen-settet lakkert i teak.

Her finner du det

Skargaarden: Fleksibilitet og kvalitet

Fleksibilitet og kvalitet er ord som karakteriserer interiør-og utemøbler fra svenske Skargaarden. Her får du et godt utvalg av teakmøbler med en skandinavisk designprofil, hvor alt er laget for å tåle nordiske klimaforhold.

Du finner de her

Elvang: De fineste pleddene

Fyll uteplassen med myke puter og pledd, da blir den som et ekstra oppholdsrom. Pledd og puter fra danske Elvang kombinerer moderne skandinavisk design med et av verdens fineste materialer; ull fra den peruanske alpakkaen. Disse er fine å varme seg med - både i sofakroken og på uteplassen.

Her finner du de

Muubs: Urbant og innovativt

Du finner ikke et mer innovativ merke innen utemøbler enn danske Muubs. De spesialiserer seg i å designe og produsere møbler og interiør av utelukkende råmaterialer. Designstudioet og produksjonsstedene deres ligger i Danmark såvel som på Bali.

Her finner du Muubs

Les også

Nyt sommersolen i behagelig solseng

Les også

Best i test: Luftfrityrkokere og airfryers gir deg sunnere mat