Gå til sidens hovedinnhold

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera

Se infrarøde bilder i sanntid på telefonen eller nettbrettet og oppdag vannlekkasjer, varmetap og andre dyre problemer.

Manglende isolasjon, vannskader, luftlekkasjer og andre varmerelaterte problemer kan gi deg ubehagelige utgifter på boligen eller hytta, og de bør avdekkes så fort som mulig.

Med et varmekamera kan du oppdage slike skader og mangler selv. Du kan også lokalisere overbelastede kretser for å øke sikkerheten i huset.

Kamera som kobles til mobilen

Flir C5 er et kompakt termisk kamera utstyrt med 3,5" integrert berøringsskjerm som du kobler direkte til mobilen med ladekontakten.

Optikken er svenskutviklet, og kameraet bruker varmesensoren sammen med kameraet for å gi et ekstra klart og tydelig bilde. Du kan justere fokus fra 15 cm til uendelig, og kameraet oppdager temperaturer på - 20 °C til 120 °C.

Les mer om varemekameraet og bestill her

Avdekker mangler når du er på boligvisning

I tillegg til å avdekke mangler og skader og optimalisere energieffekten i egen bolig , er kameraet genialt å ha med hvis du skal på visning. Du kan undersøke huset grundig før du kjøper det, og dermed finne skjulte problemer som ellers kan koste deg tusenvis av kroner.

Du trenger ikke å være avhengig av hva takstmannen sier, men kan selv sjekke at det for eksempel ikke finnes utette dører eller vinduer som har gått i stykker.

Varmekameraet er utrolig robust og er designet for å tåle fall på opptil 1,8 meter,

I Norge får du kjøpt varmekameraet Flir C5 hos blant annet Kjell &Co og Staypro.

Hos Staypro får du også kjøpt avanserte varmekameraer med berøringsskjerm og wifi. Se stort utvalg i ulike prisklasser her. Se også flere varmekameraer hos Kjell & Co.

Se video av hvordan varmekamerat brukes:


Les mer om varemekameraet og bestill her

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted