Gå til sidens hovedinnhold

Slik kan du kjempe om en premiepott på 90 millioner

Det er veldig enkelt å bli med på helgens virkelig store spill.

Denne lørdagen er det såkalt V75 sammen med Sverige på grensebanen Årjäng. Høydepunktet er Årjängs stora pris, som norske hester har vunnet flere ganger.

Her kan du levere spill like enkelt som du spiller Lotto eller andre lignende spill

Vi var så heldige å få en jackpot i Sverige på lørdag slik at det ble tilført enda mer inn i denne omgangen enn det det vanligvis ville vært. Det betyr at du kan vinne store summer.

Premiesummene er nå: 90 millioner i premiepotten. Du kan vinne 50 millioner! Siste sjans for spill er lørdag klokken 16.20.

Et Stalltips V75-spill hos Norsk Rikstoto er litt som en Lotto-kupong, men med litt andre og bedre vinnersjanser. Du vinner hvis du har riktige tall i alle syv løpene. 7 riktige om du vil.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

NB! Du må levere før lørdag kl. 16:20 for å være med.

Du trenger ikke å vite noe om hest for å vinne takket være leveringsmåten som kalles Stalltips. Hestene velges nemlig automatisk ut for deg.

Det er ikke helt tilfeldig, fordi det velges ut både de som er favoritter til å vinne samt noen overraskelser. Slik blir du med i kampen om både små og store premier i dag.

Slik spiller du

1. Gå til stalltips.no (eller bare trykk på denne lenken)

2. Velg hvor mye du vil spille for

3. Betal med vipps eller kort direkte, og så får du kupongen

Løpene går utover kvelden, men du får en melding på mobilen når alle er ferdige om du har vunnet hvis du velger det.

Her kan du levere Stalltips

Hvordan vinner du?

Du vinner hvis du har riktige hester som vinner i hvert sitt løp. Omtrent akkurat som å ha riktig tall i Lotto, om du vil. De tallene er hester i Rikstoto. Hver hest har et startnummer.

Hesten som går først i mål vinner løpet, og det nummeret den har skal stemme med tallet du har spilt på. Så om hest nummer 7 vinner i løp nummer 2, og du har spilt på nummer 7 i løp 2 så har du riktig der. Dersom det skjer i alle 7 løp så deler du førstepremiepotten med de som har 7 rette. Er du den eneste blir du millionær.

Det er altså 90 millioner i premiepotten, og 50 millioner kroner til en alenevinner.* Her kan du levere Stalltips.

Du kan se løpene direkte hos Nettavisen

Vil du lese våre tips til løpet? Sjekk her

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Se også Hjelpelinjen.