*Nettavisen.*

Slik kler du deg som en italiener

Reklame

Foto: Careofcarl.no

Den italienske stilen inspirerer menn verden over til å kle seg like elegant. Her er tre antrekk du kun finner i den italienske avdelingen hos Care of Carl.

29.08.19 21:16

Det er kanskje ikke rart at italienere er kjente for å ha noen av verdens best kledde menn. Den naturlige forklaringen kan være at landet har vært ledende når det gjelder produksjon av skreddersydd herretøy i nesten et århundre.

Enten det er en skinnjakke og jeans, eller en tredelt dress, så assosieres italiensk stil ofte med sjarm, gentleman og nonchalant. Trikset er at antrekket skal se uanstrengt og avslappet ut - du skal ikke prøve for hardt. Italienerne har til og med et eget ord for dette: sprezzatura.

Ja, det og det faktum at italienere kan det å bære klærne de har på seg. Kroppspråk, holdning og personlighet har like mye å si som plaggene.

For å sitere Luca Rubinacci, arvtager til det napolitanske skredderiet Rubinacci: ”The English make suits for people who like to shake hands, we make suits for people who like to hug.

Den svenske nettbutikken Care of Carl spesialiserer seg i herreklær fra eksklusive merker, og den italienske avdelingen har blitt en suksessfull del av nettbutikken de siste fem årene. Dette feires med ny jubileumskolleksjon tatt fram i samarbeid med flere luksusmerker fra avdelingen.

Se den italienske avdelingen her.

I tillegg introduserer Care of Carl det italienske merket Brunello Cucinelli - et av de mest eksklusive og unike merkene tilgjengelig i markedet.

Har du fått med deg at 73 400 kroner skiller disse to antrekkene?

Vil du kle deg i unike klær som du ikke finner andre steder - i ekte italiensk stil? Her er noen av antrekkene du kan få tak i hos Carl of Carl:

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Blazer fra Boglioli - Skjorte fra Barba Napoli - Bukse fra Incotex - Slips fra E.Marinella - Brystlommetørkle fra Stenströms - Sko fra Santoni

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Skjorte fra Barba Napoli - Slips fra E.Marinella - Blazer fra Boglioli - Bukse fra Incotex

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Skjorte fra Barba Napoli - Brystlommetørkle fra Stenströms - Blazer fra Boglioli - Bukse fra Incotex - Slips fra E.Marinella - Sko fra Santoni

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.