*Nettavisen.*

Slik reduserte Niklas vekten fra 120 til 99 kilo

Reklame
 

Niklas har slitt med vekten i flere år, men nå er han endelig under 100 kilo.

Med diettplanen for menn fant den tidligere friidrettsutøveren endelig en metode for å gå ned i vekt.

11.11.19 08:59

Som ung var Niklas en elitetrent gutt som levde for friidrett, men i voksen alder sluttet han å trene og fokuserte heller på jobbkarrieren. Det tok lang tid før han innså at han hadde gått kraftig opp i vekt.

- Jeg fikk se et bilde av meg selv, og det fikk meg til å tenke. Hvem er den tjukkasen? Til slutt skjønte jeg at det var meg!

Vekten viste på denne tiden 120 kilo, og Niklas bestemte seg for å begynne å trene igjen. Han klarte å ta av 14 kilo, men vekten gikk deretter opp og ned mellom 105 og 112 kilo.

Les mer om dietten og bestill her!


Fikk tips om diettplan for menn
Niklas var ikke fornøyd med situasjonen, og han fulgte derfor et tips fra en venn som hadde fått gode resultater med Nutriletts lavkaloridiett for menn. Dietten er basert på at du erstatter alle måltider i en periode med shaker og supper fra Nutrilett.

I løpet av den 21 dager lange diettperioden klarte Niklas å nå målet sitt om å komme under 100 kilo. Han fikk også hjelp og støtte fra Nutriletts kostholdseksperter og private personer på Nutriletts Facebook-gruppe mens ha gikk på dietten. Å kutte ut vanlige måltider i tre uker var nemlig ingen lett oppgave for Niklas.

Han har klare ambisjoner om å holde vekten der den er i dag, og han følgende tips til andre menn som ønsker som sliter med overflødige kilo:

- Det handler om å ikke være redd for å be om hjelp, og å engasjere seg. Våg å være åpen med din situasjon og hva du går gjennom til fremmede mennesker, det var til stor hjelp! avslutter han.

Les mer om dietten og bestill her!

Slik fungerer lavkaloridietten for menn
Gjennom dietten får kroppen din ca. 560/675 kalorier per dag. På en vanlig uten dietten får du normalt 2000-3000 kalorier i kroppen.

Såkalte VLCD-produkter (very low calorie diet) er produkter som anbefales til personer med BMI > 30 og som er tenkt å erstatte hele den daglige kosten i en avgrenset periode.

Nutriletts lavkaloridiett for menn inneholder 130 porsjoner med shakes og holder til opptil 3 uker med måltider. Dietten inneholder følgende smaker:

*Sjokolade (50 stk)

*Jordbær (30 stk)

*Vanilje (50 stk)

Les mer om dietten og bestill her!

Klikk på bildet for å forstørre.  

Viktig informasjon om dietten
Man kan ikke si på forhånd hvor mye man kommer til å gå ned i vekt med Nutrilett VLCD-produkter, ettersom dette varierer mye fra person til person. Har man mye å gå ned, går det ofte ganske raskt i starten. En del må holde på i mange dager før forbrenningen ”kommer skikkelig i gang”. Det er viktig at man ser vektreduksjonen i et lengre perspektiv enn bare en ukes tid.

Det er viktig at du tar hele det anbefalte antallet daglige porsjoner mens du går på dietten. Det er også veldig viktig at man drikker rikelig med vann, eller annen kalorifattig drikke.

Denne diett er forbeholdt dietisk behandling av overvektige personer uten helseproblemer, og skal ikke brukes av barn, ungdom, eldre, gravide eller ammende kvinner eller personer med spiseforstyrrelser. Heller ikke av personer med diabetes type 1 eller andre forstyrrelser i metabolismen, eller med andre sykdommer eller lidelser der et lavt energiinntak er usunt.

Les mer om dietten og bestill her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.