Slik samlet de inn 100.000 kr til russebussen

Reklame
Dugnadstjenesten Bambusa gjør det enkelt for idrettslag, foreninger, korps (og russ) å samle inn penger til ønskede formål.

Dugnadstjenesten Bambusa gjør det enkelt for idrettslag, foreninger, korps (og russ) å samle inn penger til ønskede formål.

- Det var veldig enkelt å selge produktene, forteller Lars Fredrik Sløveren.

22.05.19 10:59

Sammen med 24 andre andreklassinger fra Sotra videregående og et par skoler i Bergen har Fredrik Sløveren planer om å kjøpe en russebuss til feiringen neste vår.

Det er langt fra gratis å være russ nå om dagen, og bussbudsjettet er på 700.000 kroner. For å slippe å betale for mye av egen lomme arrangerte russegjengen dugnader tidligere i år. På relativt kort tid samlet de inn 100.000 kroner.

Konseptet? Salg av kvalitetssokker laget av bambus.

- Det er i utgangspunktet ikke så enkelt å selge noe når man sier at pengene går til russefeiring. Men ettersom kundene er fornøyde med produktene, er sokkene likevel lettesolgte, sier Lars Fredrik.

Tjener 100 kr nett per pakke
Det er Bambusa som står bak dugnadstjenesten som er tilpasset foreninger, klubber, organisasjoner – og russebusser – som ønsker å tjene penger til et ulike formål.

Man bestiller et ønsket antall pakker med miljøvennlige bambussokker fra Bambusa, og for hver solgte pakke til 200 kroner sitter klubben igjen med 100 kroner i fortjeneste.

Trenger foreningen din penger? Bestill gratis og uforpliktende prøvepakke med bambussokker fra Bambusa!

- Kundeservicen hos Bambusa er helt fantastisk. De er hyggelige, tar oss godt imot, og gir oss svar på alle spørsmål underveis, fortsetter Lars Fredrik.

Sitter ikke igjen med restlager
For idrettslag og foreninger som skal arrangere dugnad, er det viktig å unngå risiko på varene man kjøper inn. Skrekken er å sitte igjen med et stort lager med produkter som man ikke får solgt ut.

Les også: Idrettsklubben samlet inn 280.00 på dugnad

Hvis man bestiller dugnadsvarer fra Bambusa, er dette en ikke-eksisterende problemstilling. Man betaler bare for solgte varer, og Bambusa betaler både frakt og eventuell returfrakt.

- Vi solgte ut alle pakkene med sokker, så vi trengte ikke å sende tilbake noen varer. Nå tar vi en dugnadspause, men til høsten kjører vi nok i gang igjen med Bambusa. Hadde det ikke vært for dem, tror jeg ikke vi fortsatt hadde hatt planer om russebuss, sier Lars Fredrik.

De miljøvennlige bambussokkene fra Bambusa fås i både ankel- og dressmodeller. For hver solgte pakke sitter foreningen igjen med 100 kroner.

Og hva tenker han selv om bambussokkene?

- Jeg har faktisk på meg et par nå. De er veldig behagelige å ha på seg. Føttene blir ikke svette, så det blir ingen tåfis. Perfekt når man er russ, ler Lars Fredrik.

De miljøvennlige bambussokkene fra Bambusa fås i både ankel- og dressmodeller. For hver solgte pakke sitter foreningen igjen med 100 kroner.

Bestill gratis og uforpliktende prøvepakke med bambussokker

Slik fungerer Bambusa
Foreningen eller idrettsklubben bestiller et ønsket antall pakker med miljøvennlige bambussokker fra Bambusa. For hver solgte pakke til 200 kroner sitter klubben igjen med 100 kroner i fortjeneste.

Du betaler kun for sokkene som blir solgt, og Bambusa betaler utgiftene til både frakt og retur. Du kan bestille en gratis og uforpliktende pakke med Bambusa-sokker her.

Sammenliknet med et annet populært dugnadsprosjekt - salg av toalett- og tørkeruller - er sokkene fra Bambusa langt mindre plasskrevende.

Klikk her for mer info om dugnadskonseptet til BambusaDenne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.