*Nettavisen.*

Snackskassen som gir deg energi og overskudd i hverdagen

Reklame
 

Denne snackskassen er satt sammen for Nettavisens lesere.

Lyst på god snacks som også gir energi og overskudd? Denne pakken er perfekt, og du får den levert på døren.

25.03.20 11:51

Se for deg at du våkner til en melding om at pakken din er levert på dørmatten. Du står opp, henter pakken og kan endelig puste lettet ut. Nå har du sunn snacks for hele uken foran deg.

Det er lett å gå i den usunne fellen når det skal sjongleres mellom hjemmekontor og barn som krever oppmerksomhet, men her er løsningen.

Her finner du snackskassen

Klikk på bildet for å forstørre.  

CarePacks har utviklet snackskasse-konsepter som gjør det mulig å enkelt velge sunnere alternativer. Alle produkter er nøye utvalgt av deres egne ernæringseksperter og følger Helsedirektoratets retningslinjer for et sunt kosthold. Det har aldri vært lettere å velge sunt!

I denne pakken, satt sammen for Nettavisens lesere, får du en blanding av rischips, müsli og nøttemiks for sunn energipåfyll gjennom hele dagen! Og ikke nok med det, du får pakken trygt levert på døren.

Her finner du snackskassen

I tillegg til å levere sunn snacks, er CarePacks bygget rundt FNs bærekraftsmål. Alle eskene pakkes av Adaptor som er eid av Norges Blindeforbund. På den måten bidrar de og du til å opprettholde verdifulle arbeidsplasser for de som trenger tilrettelagt arbeid.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag