*Nettavisen.*

Solkremen for deg som ikke liker solkrem

Reklame
Smører utover solkrem

Foto: Getty Images

Nyt sommeren til det fulle uten å bekymre deg for solskader og hudkreft.

29.05.20 15:20

Sommeren er på vei for fullt, noe som betyr at det er ekstra viktig å huske god solbeskyttelse. SolRX er en serie solkrem som gir optimal beskyttelse mot de skadelige strålene, i tillegg til at den holder seg på huden hvis du er i fysisk aktivitet eller trener utendørs.

Solkremen finner du billigst hos Nettavisens nettbutikk.

Ettersom solkremen er vannbasert og ikke oljebasert som mange andre merker, trekker den lett inn i huden og unngår at du føler deg klissete og dekket av et hvitt lag med solkrem.

Ta en titt på utvalget under, og velg den solkremen som passer best til ditt behov.

SOLRX SPF30 CONTINOUS SPRAY

Klikk på bildet for å forstørre. SOLRX SPF30 CONTINOUS SPRAY 170ML

Er du lei av å smøre solkrem og sliter med å komme til overalt? Dette er løsningen: solkrem som sprayes på. Sprayen er vannfast og svettemotstandig, med høy beskyttelse. Solfaktor 30 passer for de fleste.

Her finner du den.

SOLRX SPF15 120 ML

Klikk på bildet for å forstørre. SOLRX SPF15 120 ML

Dette er en solkrem for alle typer sport og aktiviteter. Ekstremt vannfast, men fortsatt lett å påføre. Har solfaktor 15, tilpasset nordiske forhold, og passer like godt til hele familien.

Her finner du den.

Hele serien til SolRX er spesielt utviklet for å tåle lange opphold under intens sol med høyt aktivitetsnivå, og er laget etter de strengeste kvalitetskrav i verden.

SOLRX SPF50 ZINC 120 ML

Klikk på bildet for å forstørre. SOLRX SPF50 ZINC 120 ML

Dette er en solkrem for deg som tar solen på alvor, og med solfaktor 50 er selv de som blir lettest solbrent beskyttet. Perfekt om du skal være lenge ute og drive med ekstreme sportslige aktiviteter.

Visste du at SolRX anbefales av golfer Caroline Martens og eventyrer Torkjel Hurtig? Det er ikke uten grunn at SolRX er valg nummer én for idrettsutøvere og andre med en aktiv livsstil.

Her finner du solkremen i faktor 50.

SOLRX MINERAL SUNSCREEN SPF30 50ML

Klikk på bildet for å forstørre. SOLRX MINERAL SUNSCREEN SPF30 50ML

Mineral Sunscreen er en solkrem beregnet for bruk i ansiktet og på utsatte hudområder. Kommer i en pumpeflaske, har en matt finish og egner seg til bruk under sminke.

Her finner du den.

SOLRX LIP ICE SPF30

Klikk på bildet for å forstørre. SOLRX LIP ICE SPF30

Pass på leppene dine i solen! Denne leppepomaden har smak av sitron og sørger for å unngå tørre og såre lepper med solfaktor 30. Det er ikke godt å bli brent på leppene.

Her finner du leppepomaden.

SOLRX SPF50+ SPRAY DRY 100ML

Klikk på bildet for å forstørre. SOLRX SPF50+ SPRAY DRY 100ML

Spray Dry er en pumpespray som gir en langvarig og effektiv beskyttelse. Inneholder også water block for å sikre nok beskyttelse når du skal være aktiv i sjøen eller vannet.

Solkremen gir en langvarig beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråling, uansett aktivitetsnivå. Spraysolkremen i faktor 50 er uten parabener og nanopartikler, kleber ikke og lar huden puste fritt.

Her finner du den.

SOLRX SPF50+ AKTIVE ZINC FACE STICK

Klikk på bildet for å forstørre. SOLRX SPF50+ AKTIVE ZINC FACE STICK

Denne ansiktssticken passer perfekt for deg som skal være lenge ute i vær og vind. Gi utsatte hudområder som kinn, nese og lepper ekstra beskyttelse. Lett å ta på.

Her finner du solkremsticken.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag