Gå til sidens hovedinnhold

Sommerens kuleste oppblåsbare flåter og madrasser

Her er badelekene som er like morsomme for voksne som for barn.

Tiden da vi duppet rundt på halvslappe oppblåsbare madrasser i fjæra er forbi. Nå heter det ikke madrass, men flåte, lounge - eller rett og slett party island.

Vi har sjekket utvalget av oppblåsbare flåter og madrasser hos Coolstuff, Netthandelen, Jollyroom, X-Life, Partyking og Mimmis.

Bestway Sunny Lounge

Denne loungeflåten har plass til fem personer og er utstyrt med solbeskyttelse og behagelige ryggstøtter og koppholdere. Den stabile konstruksjon gjør det enkelt å komme seg opp på flåten. Sjekk prisen og bestill her.

Bestway Lazy Dayz

Flåten har plass til inntil seks personer og er utstyrt med koppholdere og komfortable ryggstøtter. Midt i flåten er det en nedsenkning som passer perfekt til fotbad, til å fylle med is for å kjøle ned drikkevarer eller for å holde bagasjen tørr. De stabile håndtakene på flåtens utside gjør det enkelt å komme seg opp i flåten. Les mer og bestill her.

Outlust badeplattform

Denne oppblåsbare flåten er helt perfekt å flyte rundt på til det er på tide å hoppe ut i vannet. Solide håndtak gjør det lettere å komme seg opp på flåten igjen. Sammenleggbar åre, håndpumpe og oppbevaringsveske følger med. Les mer og bestill her.

Bestway Chill Splash Lounge

Dette er en (stor) luftmadrass, og prisen er derfor en god del lavere enn for de oppblåsbare flåtene. Det er plass til to personer på madrassen, og den er utstyrt med koppholdere og ryggstøtte på hver side. Les mer og bestill her.

Bestway Rapid Rider – oppblåsbar lounge

Denne loungen har fire sitteplasser. Hvert sete har ryggstøtte og koppholder. Den har også to oppbevaringsrom til snacks eller drikke. Langs hele loungen går det et tau som gjør det enkelt å klatre ombord. Det medfølger reparasjonssett. Les mer og bestill her.

Airtracks flyte- og treningsmatter

Disse anvendelige mattene ble en stor hit sommeren 2020. De kan brukes både som treningsmatter og flytematter, og kvaliteten er formidabel. Se utvalget av Airtracks her.

Intex Unicorn Party Island

Denne superkule badeøya har benk med ryggstøtte, fire drikkeholdere og innebygget vannkjøler. Det er plass til fem voksne. Les mer og bestill her.

Inflatabull badering

Du vekker garantert oppsikt på stranda når du setter deg opp på denne tyren og skvulper rundt på sjøen. Les mer og bestill her.

Intex flytende kjølebag

Med denne kjølebagen er du aldri mer enn et par svømmetak unna din neste, avkjølende drikk. Den perfekte stemningsheveren til sommerens fester! Les mer og bestill her.

Les også

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Les også

Nå skal «alle» ha trampoliner og treningsmatter

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis