*Nettavisen.*

Spar penger med smarte WiFi-ovner

Reklame
Wifi-ovn

Med WiFi-ovner kan du enkelt styre temperaturen i huset og i enkeltrom med mobilen.

Du kan kutte strømforbruket drastisk i vinter dersom du skaffer deg de nye ovnene nå.

09.10.20 11:45

Har du fortsatt ikke har byttet ut de gamle ovnene med smarte WiFi-ovner, er høsten et bra tidspunkt. Da rekker du å få installert de strømsparende ovnene før kulda setter inn og strømforbruket øker kraftig.

Den store fordelen med WiFi-ovner er nemlig at strømforbruket enkelt kan minimeres i perioder der huset ikke trengs å varmes opp – for eksempel om natten, når du er på jobben, eller når du er bortreist.

Les mer om WiFi-ovner her

Det er selvsagt mulig å skru av de gamle og utdaterte ovnene manuelt når det måtte passe også, men da risikerer du å våkne opp eller komme hjem til et iskaldt hjem.

Med WiFi-ovner kan du styre temperaturen på ovnene med et par tastetrykk på mobilen uansett hvor du befinner deg, og du kan også sette opp ukentlige programmer som reduserer strømforbruket i perioder på døgnet du ikke har behov for full varme i huset eller i enkeltrom.

Klikk på bildet for å forstørre. Wifi-ovn

De lange vintrene og det og kjølige klimaet i Norge gjør det hensiktsmessig med konveksjonsoppvarming. Kald luft varmes opp når den går gjennom varmeelementet. Den varme luften øker i volum og stiger, noe som gjør det mulig for ny kald luft å komme gjennom. Dette resulterer i effektiv oppvarming av rommene våre.

Enova anbefaler nordmenn å bytte til ovner med varmestyringssytem, og viser til at det reduserer energiforbruket til oppvarming og at det er en lønnsom investering ettersom det er billig å anskaffe.

Mill er en av de største aktørene innen WiFi-ovner i Norge. De prisvinnende ovnene er laget for norske forhold, og de er enkle å montere. Ovnene styres med en gratis og brukervennlig app som du laster ned på mobilen din.

Les mer om de populære WiFi-ovnene fra Mill her

Les også: Gjør huset smart på 1-2-3

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.