Gå til sidens hovedinnhold

Spar tusenvis på iPhone i helgen

Nå er det knalltilbud på brukte telefoner og nettbrett fra Apple.

Det er mulig å spare store beløp på å kjøpe mobiltelefoner brukt, men for å unngå å kjøpe katta i sekken (skjulte feil, lav batterikapasitet osv.) anbefales det å handle hos seriøse forhandlere av brukte telefoner som tilbyr garanti.

Mobilverkstedet har spesialisert seg på å selge såkalte refurbished Apple-telefoner- og nettbrett. Refurbished betyr at telefonen ikke er ny, men at den har blitt evaluert av teknikere. Eventuelle reparasjoner som er nødvendige, er også utført.

Enheten anses som «ny» og er stilt helt tilbake til fabrikkinnstillinger, slik at hver refurbished telefon er klar for et nytt liv. Batteriet har minimum 80 prosent batterikapasitet eller mer. Du for også et års garanti og 14 dagers åpent kjøp.

Stort salg på Apple-produkter

Denne helgen har Mobilverkstedet satt ned prisen på en rekke brukte Apple-produkter. Og med den eksklusive rabattkoden SUPERWEEK2 får du ytterligere 10 % avslag på tilbudsprisen. Mobilverkstedet har også gratis frakt.

Se alle telefoner og nettbrett fra Apple på tilbud - husk rabattkoden SUPERWEEK2

Her er noen av kuppene du gjør på Apple frem til og med søndag 13. september:

iPhone XS Max – 7100 kroner

Denne modellen kostet rundt 12.700 kroner ved lansering. Når får du den som refurbished 5600 kroner billigere hos Mobilverkstedet. Husk koden SUPERWEEK2 for ekstra rabatt. Bestill her!

iPhone X – 5399 kroner

Denne modellen kostet nesten 11.000 kroner ved lansering, nå får du den som refurbished til halvparten av prisen. Husk koden SUPERWEEK2 for ekstra rabatt. Bestill her!

iPhone 8plus – 4499 kroner

Denne modellen kostet ca 8000 kroner ved lansering. Når får du den som refurbished til 4499 kroner. Husk koden SUPERWEEK2 for ekstra rabatt. Bestill her!

iPhone 6s – 1979 kroner

Denne modellen kostet 7490 kroner ved lansering. Når får du den som refurbished til under 2000 kroner. En flott pris hvis du trenger en billig telefon til deg selv eller barna. Husk koden SUPERWEEK2 for ekstra rabatt. Bestill her!

Se alle telefoner og nettbrett fra Apple på tilbud - husk rabattkoden SUPERWEEK2

Rabatt på hele butikken

I tillegg til tilbudet på Apple-produkter får du nå også 30 % rabatt på alle varer utenom nettbrett, telefoner og klokker hos Mobilverkstedet. Dette gjelder også produkter som allerede er på salg. Bruk rabattkoden SUPERWEEK2.

Det betyr lant annet at du kan spare bra med penger på trelags munnbind med høy pusteevne. Bestill her!