Gå til sidens hovedinnhold

Sportsutstyret alle med barn bør ha

I år er det kanskje viktigere enn noen gang å ha utstyret som gir deg mye glede utendørs.

Det er en jungel av mer eller mindre nødvendig utstyr der ute, når det kommer til sport og fritid. Noe bør de fleste barnefamilier ha i hus, og vi har funnet frem til nettopp dette. Vi har fokusert på gode enkeltprodukter, som vil gi mye glede.

En god snowracer

Snowraceren er en klassiker som har gledet barn i mange ti-år, og den ultimate snowraceren er fra Stiga. En solid variant, som du kan være sikker på at tåler røff behandling. Snowraceren kommer i en rekke ulike farger, og flere modeller.

Tips: Gå for en snowracer hvor snora automatisk trekkes inn igjen i frontskien. Har du en hvor du må kveile snora rundt rattet hver gang, tar det mye unødvendig tid.

Her finner du snowraceren på bildet, som er av denne typen.

Balansesykkel til de små

Hva er greia med balansesykkel, som plutselig alle med små barn skal ha? Jo, barna lærer faktisk helt ekstremt bra balanse, og kan hoppe over til vanlig sykkel helt uten støttehjul. Vi snakker av personlig erfaring. En flott gave, som kan brukes når snøen uteblir.

Her finner du en god balansesykkel/løpesykkel fra Stoy.

Les også: Black Friday og Black Week - her får du oversikt over salgene

Akebrett for superfart

Et godt, solid akebrett må alle ha i hus. Snowrocket fra Stiga har riller for å gi perfekt fart, samtidig som brettet er lett å styre. Den ultimate gaven til fartsfantomet.

Her finner du akebrettet.

Pulk

Har du små barn, er en pulk helt fantastisk til skiturene. I søskenpulk fra Fjellpulken sitter de små lunt, godt og trygt, mens du nyter en skitur. Denne har en rekke smarte funksjoner, som sikrer tryggest mulig ferd.

Les mer om pulken her.

Sjekk også denne ekspedisjonspulken.

Les også: Her finner du årets vinterjakker.

Skøyter

En tur på skøytebana er en av de koseligste vinteraktivitetene dere kan gjøre sammen som en familie. Gå til innkjøp av kvalitetsskøyter til hele familien, så blir opplevelsen enda mer behagelig.

Skøytene på bildet er justerbare, så de passer i flere år.

Her finner du flere skøyter til barna.

Her finner du til de voksne.

Barnevognski

Vognski er ikke noe alle bør ha i hus, men for de med små barn som bruker vogn, er disse geniale å ha på lur til snøen kommer. Det å presse seg frem i snøkaoset med vogn, kan nemlig føles helt umulig. Disse skulle vi ønske vi hadde funnet før.

Her finner du de geniale vognskiene.

Langrennsski

En langrennstur kan, om ikke utstyret motarbeider deg, være den perfekte flukt fra virkelighetens stress. Senk skuldrene, finn din indre ro, og dra ut på en skitur med familien i vinter.

Felleski er det alle snakker om for tiden, og det er ikke uten grunn. Du trenger nemlig ikke å smøre felleski, og kan heller fokusere på å nyte turen.

Her finner du felleski til voksne.

Gode ski til barna kan du se nærmere på her.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer