Spring Friday - eller Green Friday som også brukes som betegnelse på dette shoppingfenomenet – er en stor salgsdag den siste fredagen i april. Noen kjører den også helt ut med Spring Week - gode tilbud hele helgen!

I år er tilbudene i norske nettbutikker bedre enn noensinne, og flere kliner til med priser som er like gode som under Black Week i november. Her er det mye penger å spare!

OBS: I dag, søndag 2. mai, er det siste sjanse til å gjøre kupp.

I denne guiden får du oversikt over nettbutikker med Spring Week-salg.

Milrab - spar stort på sport og friluft

Den kjente nettbutikken innen sport og friluft har slått til med knallgode tilbud på blant annet sportsbriller, sportsklokker, sekker, tursko, turbukser, soveposer, telt og hengekøyer.

Sjekk tilbudene her

Mobilverkstedet - knallpriser på brukte mobiler

Hos Mobilverkstedet får du brukte telefoner fra Apple, Samsung og Huawei til svært lave priser. Nå er de satt ned ytterligere i pris, og en iPhone 8 koster nå bare 2000 kroner. Telefonene er i god stand og kvalitetssikret av Mobilhusets teknikere.

Sjekk tilbudene her

CDON - gigantisk salg på elektronikk og mye annet

Hos CDON er det tilbud på produkter fra Nintendo, Apple, Samsung og mange andre kjente merkevarer. Den avbildede iPhone11 sparer du for eksempel 4400 kroner på.

Sjekk alle tilbudene her

Get Inspired - gjør kupp på turklær og trening

Den kjente nettbutikken innen sport og friluft for kvinner kliner til med opptil 70 % rabatt på en rekke produkter og populære merker .

Sjekk tilbudene her

Bakeren og Kokken - opptil 70 %

Hvis du trenger å oppgradere kjøkkenet med nye apparater og nytt utstyr, er dette salget for deg. Hos Bakeren og Kokken er det knalltilbud på en mengde produkter. Kjelesettet på bildet er for eksempel satt ned med 3200 kroner.

Sjekk tilbudene her

Celis - knalltilbud på friluft

Trenger du ny sovepose eller hengekøye? Da bør du sjekke ut Spring Week-kampanjen hos Celis.

Ekstralys - tilbud på hele butikken

Trenger du nye nye lys eller lykter til bilen? Hos Ekstralys, som er av Norges største aktører innen spesialbelysning, er det det nå minst 20 prosent rabatt på absolutt alle varer.

Sjekk tilbudene her

Sportsnett - opptil 50 % på sport og friluft

Løpesko fra Hoka, telt fra Helsport og jakker fra Arc'Teryx er noen av godbitene på dette spennende salget.

Sjekk tilbudene her

Halv pris på Comfyballs

Nå kan du bytte ut de slappe og hullete bokserne dine med splitter nye og superbillige Comfyballs - det norske merket som har tatt verden med storm.

Sjekk tilbudene her

Mystuff - spar tusenvis på treningsapparater og elsparkesykler

Mystuff feirer våren med supertilbud på treningsapparater, elsparkesykler og badebaljer for voksne. Den avbildede tredemøllen Walkingpad, som er superlett og kan brettes sammen, er for eksempel satt ned med 4000 kroner.

Skulle det bli utsolgt for Walkingpad kan man jo prøve seg på storebroren, Walkingpad Pro, som også er på tilbud. Denne har med håndtak for dem som skulle trenge det. Sjekk ut tilbudet her.

Se alle tilbudene hos Mystuff her

Spar 1300 kr på den infrarøde badstuen Saunabox

Såkalte infrarøde badstuer er det helt siste innen hjemmespa. Saunabox varmes opp av lys (infrarøde varmepaneler). Dette lyset er helt ufarlig, og du slipper å fylle badstuen opp med vann. Den blir dermed heller ikke fuktig, og du slipper den vonde lukten som steambadstuer har en tendens til å gi fra seg.

Saunabox er bærbar, sammenleggbar og enkelt å flytte på, og du kan derfor bruke den både hjemme og på hytta.

Nå får du Saunabox til en suveren pris hos Behagly

Homeroom - opptil 50 % på interiør og møbler

Den populære interiørbutikken Homeromm kliner til med supre tilbud på en rekke varer. Den avbildede hjørnesofaen fra Nordform er for eksempel satt med med hele 45 %.

Sjekk tilbudene her

Light Up - blendende priser på belysning

Hos Light up får du opptil 50 % rabatt på over 3000 lamper.

Sjekk tilbudene her

Unisportstore - tilbud på fotballdrakter og fotballutstyr

På jakt etter en billig drakt fra favorittklubben din? Eller trenger du nye fotballsko eller annet utstyr? Da bør du ta en titt på det store salget hos Unisportstore.

Sjekk tilbudene her

Kitchentime - gjør kupp på kjøkken og servering

Kitchentime har satt ned over 1000 produkter med opptil 75 prosent rabatt. Den avbildede vannkokeren i Mummitroll-serien sparer du 1000 kroner på.

Se tilbudene her

Gymgrossisten - ville priser på kosthold og trening

Den kjente nettbutikken for treningsklær, treningsutstyr og kosttilskudd for trening kliner til med sterke priskutt på en mengde varer.

Sjekk tilbudene her

Lampegiganten - rabatt på nesten hele butikken

Den kjente nettbutikken innen belysning har satt ned prisene på en rekke merker. Sjekk hvilken rabattkode du må bruke for å få avslaget.

Milslukern - minst 15 % på nesten hele butikken

Nye løpesko, sportsbriller eller sportsklær? Da bør du sjekke ut medlemstilbudene hos Milslukern.

MyMuse - opptil 70 % på hele butikken

Nå kan du gjøre kupp på undertøy, klær og tilbehør.

Sjekk tilbudene her

Nytelse - svært pirrende priser

En mengde bestselgende varer innen erotikk er satt ned med opptil 70 prosent.

Sjekk tilbudene her