Spring Friday, eller Green Friday som fenomenet også kalles, er en stor salgsdag den siste fredagen i april. Mange norske butikker har kastet seg på trenden de siste årene, og i år kliner Milrab til med Spring Week.

De supergode tilbudene på populære merker og produkter utløper ved midnatt i dag, søndag 2. mai.

Se hele salget her

Se flere nettbutikker med salg

Påfyll av salgsvarer fredag

Milrab har i år Spring Week, noe som innebærer at salget varer fra mandag til søndag. Fredag ble flere nye produkter og varekategorier inkludert blant salgsvarene:

Superpriser på sportsklokker fra Garmin, Polar og Suunto

Populære modeller som Garmin Fenix 5, Garmin Fenix 6, Garmin Tactix Charlie, Polar Vantage, Polar Ignite og Suunto 7 er satt kraftig ned i pris.

Sjekk tilbudene her

Kanontilbud på sportsbriller fra Oakley og Northug

Hvis du trenger nye briller til løping, sykling, vannsport og andre utendørsaktiviteter, bør du sjekke ut tilbudene på disse bestselgende modellene.

Priskutt på sekker fra Osprey, Mammut, The North Face m. flere

På tide med en ny tursekk? Da er det bare å klikke seg inn på Milrabs salgsside for sekker og bagger. Nesten 200 produkter er satt ned i pris!

Påfyll av salgsvarer onsdag

Onsdag ble nettbutikken fylt opp med nye salgsvarer innen kategorien sove ute. Her får du soveposer, telt, hengekøyer og turkjøkken til suverene priser.

Her er noen av de knallbra kjøpene fra onsdag og torsdag (tilbudene gjelder fortsatt):

Teltet fra 71 grader nord

Som vist på 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis: Habitude Tent Series inkluderer familievennlige funksjoner som et ekspansivt, romslig interiør i ståhøyde som lar alle stå oppreist for å skifte, og bevege seg komfortabelt.

Sjekk tilbudsprisen her

Spar 800 kroner på bestselger fra Rab

Ascent 500 er en allsidig sovepose som gir god beskyttelse under milde til moderate forhold. Den er spesielt designet for utendørs friluft, og er perfekt for de som skal kjøpe sin første sovepose.

Sjekk tilbudsprisen her

Rimelig hengekøye er blitt enda rimeligere

I denne praktiske hengekøyen har du også muligheten til å ligge på tvers, som for mange gjør opplevelsen enda mer komfortabel.

Sjekk tilbudsprisen her

Spar 300 kroner på grytesett for to

Grytesett bestående av 1x 2,7L gryte, 1x 1,2L gryte, 1x 1L Deltalight bolle, 1x 900ml Deltalight bolle, 2x 350 ml Deltalite Insul kopp.

Sjekk tilbudsprisen her

Spar 2600 kroner på romslig telt

MSR Mutha Hubba NX er tilpasset for tre voksne pluss liggeunderlag. Teltet har god takhøyde og to store fortelt. Pustende materiale gir god ventilasjon og godt inneklima.

Sjekk tilbudsprisen her

Her er noen av de beste kjøpene blant salgsvarene som ble lagt ut hos Milrab mandag (tilbudene gjelder fortsatt):

40 % avslag på Northug-briller

Disse multisportbrillene for alle aktiviteter og forhold får du nå to av modellene til en suveren pris. Brillene har lav vekt, fleksibel passform og topp komfort, og er blitt en stor hit blant nordmenn etter lanseringen for halvannet år siden.

Sjekk tilbudsprisen her

48 % avslag på Garmin 5 Plus Sapphire DLC titan

Denne versjonen av bestselgeren fra Garmin kommer med rem i DLC-titan (eksklusivt hos Milrab). Det gjør multisportklokka både lettere og mer ripebestandig enn den vanlige modellen.

Sjekk tilbudsprisen her

Supertilbud på en mengde Alfa-modeller

Den tradisjonsrike norske produsenten Alfa er mange nordmenns favortittmerke innen tursko og turstøvler. Nå har Milrab satt ned prisene på en rekke populære modeller, og den avbildede Alfa Bravo Grip GTX er for eksempel satt ned med utrolige 1700 kroner.

Se alle Alfa-tilbudene her

Spar 1000 kroner på Polar Vantage

Denne bestselgeren fra Polar er en god del billigere enn de fleste andre sportsklokker, og passer derfor best for personer som ikke har behov for de aller særeste og avanserte funksjonene. Du får den klart billigst hos Milrab nå.

Sjekk tilbudsprisen her

Crispi-støvler til fine priser

Milrab har også kuttet prisene på tursko og turstøvler fra Crispi. Avbildede Crispi Valdres GtX er for eksempel satt med med 1000 kroner.

Se alle Crispi-tilbudene her

Tilbud på den superlette fjellstøvelen fra Adidas

Adidas forbindes normalt med sneakers og løpesko, men med GSG9.2 har den tyske skoprodusenten også gjort seg bemerket i tursegmentet. Adidas GSG 9.2 kan brukes på fjellet, i marka og i tjeneste. Dette er ekstremt lette og luftige støvler som tåler tøffe forhold - men føles som joggesko på beina. Skoen har blant annet fått tillit av mange politibetjenter i Norge.

Sjekk tilbudsprisen her

Tilbud på 12 pack med boksere fra Björn Borg

På tide å kaste de hullete og slappe bokserne i skapet? Nå får du boksere fra populære Björn Borg til kun 91,58 kroner stykket.

Sjekk pakkedealen her

Opptil 32 % på Lundhags Makke

Lundhags Makke er en av de mest solgte turbuksene hos Milrab. Nå får du et stort utvalg både for kvinner og menn til svært fine priser.

Sjekk tilbudene her

Knallpriser på jakker og bukser fra Sweet Protection

Produktene er satt ned med mellom 40 og 49 %, så her gjør du virkelig gode kupp. Varer så lenge lageret rekker.

Sjekk tilbudsprisene her

Se hele Milrab-salget her