Start sommerferien med mange partnerpoeng

Reklame

Det kan være en utfordring å overleve en sommer med partneren, men vi har trikset som gjør at du kan begynne med bonuspoeng.

27.06.19 13:54

En personlig levert blomst til din kjære på ferie, hjemme, jobb eller et annet sted er en garantert vinner. Det skaper glede, og viser at du er oppmerksom.

Blomster er det som blant kunstnere kalles en feminin skjønnhet, og den skjørheten som er i blomster viser et øyeblikksbilde av noe som er spesielt, romantisk og meningsfullt.

Undersøkelser har vist at 84 prosent av kvinner elsker å få blomster, mens kun 6 prosent misliker det. Om du kjenner en av kvinnene som misliker blomster er det garantert noe du vet.

Det mest geniale er egentlig hvor enkelt det er å få sendt blomster til en kjæreste. Ett klikk unna er blomsterbutikken på nett hvor du på noen få sekunder kan velge en bukett (hint: roser fungerer særdeles bra) og så kan taste inn adresse for levering. Du kan også sende blomsterbuketter sammen med cider, konfekt eller egne gavepakker.

Sjekk oversikten over kjærlighetsbukettene her

Blomstene med tilleggsgave er også ofte populære, og en velsmakende sjokolade er en fin liten ekstra oppmerksomhet.

Her finner du slike gavepakker

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.