*Nettavisen.*

Stor guide: Dette kjøper du i valentinsgave til dama

Reklame
Young man surprising his girlfriend with bouquet of tulips Man surprising his girl with flowers

Blomster, sjokolade, en god bok...Gavemulighetene til valentinsdagen er mange. Foto: Getty Images

Valentinsdagen kan fort bli årets mest romantiske, og en personlig gave er prikken over i-en.

21.01.20 20:27

Det nærmer seg valentinsdagen med stormskritt, og det kan være svært vanskelig å vite hva du skal kjøpe til kvinnen i ditt liv. Mens noen liker diamanter synes andre det er mye hyggeligere med sjokolade, og nettopp derfor har vi laget en liste med noe for en hver smak.

Ta en titt nedenfor, så finner du sikkert noe som passer til nettopp hun du skal kjøpe valentinesgave til.

Blomster

Klikk på bildet for å forstørre. Røde roser og sjokolade

Røde roser og sjokolade - den perfekte kombinasjon.

Blomster er en sikkert vinner, og lite sier kjærlighet like mye som røde roser. Hva med gavepose med røde roser sammen med konfekt og bringebærcider? Husk at du kan gå for alt fra én rød rose til en bukett med 60, alt etter hva hun foretrekker. Det er ingen som sier at det må være røde roser heller, det kan være minst like romantisk å bare gå for favorittblomsten.

Interflora har et stort utvalg blomster som oser av kjærlighet.

Opplevelser

Klikk på bildet for å forstørre. Par på kino

En kinotur kan være både koselig og romantisk. Foto: YouWish

Noe dere kan gjøre sammen, er kanskje det mest romantiske du kan gi. Sjokoladesmaking er både smakfullt og koselig, det samme er en kinodate med popcorn og brus. Kanskje dere kan se noe romantisk? Eller en skrekkfilm, hvor dere må passe litt ekstra på hverandre?

Romantisk stemning blir det nok også på nordlyssafari, hvor dere får oppleve det magiske nordlyset sammen.

Smykker

Klikk på bildet for å forstørre. Hjertesmykker

Halskjeder med hjerter er en valentinsklassiker.

Vil du gjøre litt ekstra stas på noen, er et smykke en fin gest på valentinsdagen. For den romantiske er et hjertesmykke helt perfekt, og ikke minst dette kjedet som bokstavelig talt sier elsker deg.

Det går også an å ta helt av hvis du planlegger å fri samtidig, og valentinsdagen må jo kunne sies å være en passende dag å gjøre nettopp det på? Dette armbåndet kan også trygt sies å være for deg som virkelig vil slå på stortromma.

Flere smykker finner du på Diamanthuset og Gullmagasinet.

Bamser

Klikk på bildet for å forstørre. Bamse laget av roser.

En bamse laget av roser? Check, check. 

Søtt og kosete, perfekt for en romantisk valentinsgave. Bamser er ikke bare for barn, i alle fall ikke når det er valentinsdag. Rosebamsen fra bildet over er noe av det søteste og mest valentinsaktige vi har sett på lenge. Bamse og roser? Snakk om to fluer i én smekk.

Denne litt frekke bamsen kan også slå godt an hos en med humor, mens denne søte bamsen er for deg som vil være romantisk.

Gullrose

Klikk på bildet for å forstørre. Gullrose

Gullrosen er en ekte rose, dyppet i gull. Prosessen tar flere dager for å sikre best mulig resultat.

Denne bestselgeren fra tidligere år er verdt å ta en titt på. Dette er noe så sjeldent som en eksklusiv, gullbelagt rose. Den er dyppet i 24 karat gull igjen og igjen, for å bevare den skjøre blomsten til evig tid. Forhåpentligvis vil kjærligheten vare like lenge.

Rosen finnes også i miniversjon, og i sølv.

Sjokolade

Om du er superromantisk eller ikke, kan du tilpasse sjokoladen så den sier det du vil.

Sjokolade er veien til mange kvinners hjerte, og det er ikke uten grunn at sjokolade er blant de mest populære gavene til valentinsdagen. Nå kan du få tak i Toblerone med akkurat den teksten du ønsker - alt fra din kjæres navn til "jeg elsker deg", eller noe morsomt som bare dere to skjønner. Eller bare gå for en skikkelig luksuskonfekt.

Sjekk også denne gigantsjokoladen fra Marabou, som rommer hele 16 plater.

Undertøy

Klikk på bildet for å forstørre. Kvinne i rødt undertøy.

Rødt undertøy er noe manger forbinder med valetinsdagen.

Lekkert undertøy er noe de fleste setter pris på å få, i alle fall om du vet nogenlunde hva hun liker og klarer å treffe spikeren på hodet (og ikke minst vet størrelsen!).

En rød babydoll er både romantisk og sensuell, og passer perfekt til valentinsdagen. For et litt frekkere uttrykk, er denne BHen med matchende truse midt i blinken. Er hun ikke så glad i dristig undertøy, er kanskje en deilig fløyelskimono som hun kan krype inn i på kalde morgener et bedre valg.

MyMuse har et stort utvalg sexy undertøy.

Gavesett

Klikk på bildet for å forstørre. Bilde av hudpleieprodukter.

La Mer er kjent for sine eksklusive hudpleieprodukter, og er en Rolls Royce i skjønnhetsbransjen. 

Skjønnhetsprodukter i et stilig gavesett er perfekt for kvinnen som liker skjønnhet og velvære. Gavesettet fra La Mer oser av eksklusivitet, og er ypperlig når du vil skjemme henne litt ekstra bort.

Dette er også et ypperlig alternativ av høy kvalitet.

Flere gavesett finner du her.

En god bok

Klikk på bildet for å forstørre. Bøker

Livet - illustrert og Solsøsteren er to av bokhandlernes bestselgere for øyeblikket. 

Bøker er perfekte gaver, også til valentinsdagen. Du kan enten kjøpe en bok du tror eller vet at hun ønsker seg, eller kjøre på med denne søte boka om kjærlighet.

Livet - illustrert av Lisa Aisato vant Bokhandlerprisen 2019, og er et utmerket gavevalg. En annen populær bok for tiden er Solsøsteren, den sjette boken i Lucinda Rileys episke romanserie De syv søstre.

Her finner du de mest populære bøkene akkurat nå.

Reise

Klikk på bildet for å forstørre. Kvinne som går mot Taj Mahal

En reise kan bli den mest verdsatte valentinsgaven du noensinne gir. Gi en romantisk helgetur til Paris, en historisk reise til Roma eller en avslappende spa-weekend i Riga. Eller kanskje dere alltid har drømt om å reise til New York sammen?

Du kan få billige billetter, bare husk å sjekke en søkemotor som viser mange alternativer.

Abonnement på blad

Klikk på bildet for å forstørre. Blader

Et abonnement på favorittmagasinet vil garantert skape glede.

Det er alltid koselig å få et blad i posten, og vet du hva hun liker å lese er et abonnement en super gave. Alt fra motemagasiner til Illustrert Vitenskap og treningsblader er blant bladene du finner hos Bladkongen.

Sjekk også Bladkongens gaveguide, hvor du kan skrive inn hvem gaven er til og få forslag tilpasset dette.

Dristige gaver

Klikk på bildet for å forstørre. Par i senga

Foto: Getty Images

En litt dristig gave kan også passe veldig godt til valentinsdagen. Sinful har det meste av leketøy for voksne, og kanskje det er nettopp det hun har aller mest lyst på til valentinsdagen i år? For å virkelig tenne gløden i forholdet kan for eksempel et erotisk spill være det dere trenger.

Pakkene fra Sinful blir sendt i diskré emballasje uten logo eller navn på.

Her finner du hele utvalget.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag