*Nettavisen.*

Store sommersalg på sexleketøy

Reklame
Slumber party

De erotiske nettbutikkene er i gang med pirrende salg på bestselgere. Her får du oversikt.

24.07.20 18:24

Det er ikke bare klesbutikkene som slår til med store salg om sommeren. Flere av de erotiske nettbutikkene har også klint til med tilbud der du kan spare store penger på populære apparater og leketøy for voksen.

Sinful, som regnes som Nordens største erotiske nettbutikk, har et frekt sommersalg med opptil 60 prosent rabatt på en mengde produkter for kvinner, menn og par.

På salget finner du blant annet 20 bestselgere, og det er også dagstilbud og en 3 produkter for 600 kroner-kampanje.

Klikk på bildet for å forstørre. Du kan spare mye penger på sommersalget til Sinful.

Du kan spare mye penger på sommersalget til Sinful.

Nytelse har også et hett sommersalg, og der er varene satt ned med opptil 50 prosent. Gjør kupp på kjente merker som Womanizer, Mr. Rabitt, Fleshlight og mange flere.

Klikk på bildet for å forstørre. Slik reklamerer Nytelse for sitt sommersalg.

Slik reklamerer Nytelse for sitt sommersalg.

Kondomeriet har lansert en stor sommerkampanje der du blant annet for en hyggelig intropris på We-Wibe Nova 2 Rabbitvibrator. Denne oppgraderte versjonen, som har en rekke nye funksjoner, er satt ned med hele 500 kroner. Det er også tilbud på diverse orgasmepakker og mange bestselgende produkter.

Hos Vuxen er det supertilbud hele uken med svært sexy priser på bestselgere.

Sjekk også ut de erotiske nettbutikkene Erotikknett, Love-Toys og Passionfruit.

Apropos Passionfruit: Visste du kan arrangere homeparty og dildoparty for venninnene dine via denne nettbutikken? 40 konsulenter over hele landet står klare til å hjelpe deg å tjene penger på homeparty. Les mer her.

Klikk på bildet for å forstørre. Hos Passionfruit kan du bestille varer til homeparty. Nettbutikkens konsulenter gir deg også råd og tips til hvordan du gjennomfører treffet på best måte.

Hos Passionfruit kan du bestille varer til homeparty. Nettbutikkens konsulenter gir deg også råd og tips til hvordan du gjennomfører treffet på best måte.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.