Akkurat nå er det Green Weekend hos den populære nettbutikken Milrab. Over 500 varer er på salg, og her er det gode muligheter til å sikre seg sport- og friluftsfavoritter til utrolige priser.

Flere av oss tilbringer større deler av dagen ute og ønsker nytt, flott utstyr. Da er det helt supert å kunne få tak i det til en billigere penge.

Les også: 40 gode Green Weekend-kupp du gjør nå

Her er et utvalg av gode kjøp hos Milrab

Houdini M's Outright Jacket 40 % rabatt

Dette er en lett og flott fleecejakke i Polartec Power Stretch Pro. Et mykt men allikevel slitesterkt stoff. Passer til både gåturer, sykling, ski og hverdagsbruk.

Her finner du herremodellen - Her finner du damemodellen (rosa)

Sportsbriller fra Northug

Den tidligere langrennsstjernen Petter Northug jr lanserte i fjor en egen kolleksjon med sportsbriller under merkevaren Northug. Salget av brillene har gått så bra at butikkene tidvis har vært utsolgt for merket. Nå får du tak i flere modeller til rabatt.

Her finner du sportsbriller fra Northug

Hengekøye - Grønn 20 % rabatt

Det er ekstrem etterspørsel etter hengekøyer for tiden. Denne hengekøyen er allsidig og passer til det meste. Turer, avslapping, jakt, fiske og en liten middagslur. Du har også mulighet til å ligge på tvers!

Her finner du hengekøyen

Se også: Flere hengekøyer på salg

Sovepose fra Therm-a-Rest 25% rabatt

Populære Therm-a-Rest har kvalitetsvarer du alltid kan stole på. Stort utvalgt av soveposer og andre vårer fås nå kjøpt billig. Dette er en tre-sesongsovepose med 650 Nixwax dun. Questar har komfort temperatur på -10 grader Celsius.

Her finner du soveposen

Se også: Andre varer på salg fra Therm-a-Rest - opptil 35 % rabatt

GARMIN fenix 6 Sapphire 20 % rabatt

Robust multisportsklokke med GPS. Denne har håndleddsbasert pulsmåling, pulsoksymetri, tempoveiledning, rutbare kart og musikk med mer. Alt du trenger!

Her finner du GPS-multisportsklokken

Mange flere klokker på salg: De finner du her