Gå til sidens hovedinnhold

Stort høstsalg på på lykter og lys til bilen

Nå gjør du kupp på kjente merker som Hella, Rigid, Lazer, Osram og Lumen.

Ekstralys, som er en av Norges ledende aktører innen spesialbelysning til bil, maskin og marine, avslutter salget på den årlige Ekstralyskampanjen den 30.september. Her kan du gjøre kupp på en rekke populære produkter.

Det lønner seg å slå til før bestselgerne settes opp til ordinære priser. Erfaringsmessig kan enkelte produkter også bli utsolgt i løpet av kampanjeperioden.

Gå direkte til Ekstralyskampanjen

Ekstralys har gjennom en årrekke hatt en høstkampanje på Hella-produkter, men i år har de bestemt seg for å tilby kundene en mer innholdsrik kampanje. I tillegg til Hella får du nå knallgode tilbud på produkter fra kjente produsenter som Rigid, Lazer og Lumen.

Se også: Stort utvalg av nattbriller til bilkjøring

Ekstralyskampanjen i september er en av årets råeste salg, og nå har du sjansen til å spare store beløp på alt trenger av lys og lykter til høstsesongen.

Her er seks av de beste kjøpene du gjør på Ekstralyskampanjen:

1. LumenHelios S15 LED fjernlys - 60 % rabatt

Er du på utkikk etter en slank LED-bar som er godkjent, kraftig og har god kastelengde? Med S15 får du alt dette, og litt til. Med en høyde på bare 3,2 cm er dette en av verdens slankeste LED-barer, noe som gjør den perfekt til typisk grillmontasje, eller om du bare ønsker en pen og slank LED-bar.

Sjekk kampanjeprisen her.

2. LazerTriple-R 850 standard LED fjernlys - 50 % rabatt

Lazer Triple-R 850 er en bestselger fra Lazer og briljerer på kastelengde. Dette er blant de beste lampene på markedet. Her får du en kraftig og godkjent lampe med hele 6150 lumen og en kastelengde på over en kilometer!

Sjekk kampanjeprisen her.

3. RigidSR20 driving LED fjernlys - 50 % rabatt

Rigid SR20 er en slank bjelke som passer perfekt til innfelling. Det er denne du bør gå for dersom du ønsker en stilig og diskret montering av ekstralys. Lysbildet til denne lampen gir deg en kjempegod bredde og kaster lyset over en halv kilometer. Dette er en fin kombinasjon av lengde og bredde som gir deg et kanonbra fjernlys. Den er også E-merket og godkjent for veibruk i Norge.

Sjekk kampanjeprisen her.

4. OsramLEDriving VX250 kombo LED fjernlys - 25 % rabatt

Er du på utkikk etter en oppgradering som både gir deg god bredde og god sikt langt frem? Da er VX250 kombo fra Osram er godt alternativ. Her får du en godkjent LED-bar som gir deg et kombinert lysbilde av bredde og kastelengde.

Sjekk kampanjeprisen her.

5. LumenCyclops9 LED fjernlys - 29 % rabatt

Selv om LED-barer har blitt en stor hit på fjernlys-markedet, er det fortsatt mange som ønsker runde lamper. En rund lykt gir det tradisjonelle utseendet og burde ikke gå utover hvor godt fjernlys man kan få. Med Cyclops9 får du både det runde klassiske utseende, men også en lysstyrke som virkelig gjør mørkekjøringen til en fryd.

Sjekk kampanjeprisen her.

6. LumenXenonlook pærer - 60 % rabatt

Er du lei av de kjedelige gule pærene dine? Hva med en pære som gir deg opptil 35 % hvitere lys med et enkelt pærebytte? Da er Xenonlook pærene helt perfekt. Med en farge på 4300k får du et hvitere lys som matcher originale xenonpærer perfekt.

Kampanjepris på alle Xenonlook-modeller!

Gå direkte til Ekstralyskampanjen

Se også: Stort utvalg av nattbriller til bilkjøring

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter