*Nettavisen.*

Stort januarsalg hos Coolstuff

Reklame
 

Nå gjør du kupp på de kuleste dingsene

10.01.20 11:53

Vår favorittdingsebutikk Coolstuff er endelig i gang med sitt januarsalg. Prisene er satt ned med opptil 80 prosent, og flere av bestselgerne er på tilbud.

Sjekk ut salget her, eller se ti av de beste kuppene du gjør nå:

1. Badebaljen for små bad (40 %)

Klikk på bildet for å forstørre.  

Badekaret har vært en bestselger hos Coolstuff helt siden lanseringen i 2016, men salget tok for alvor av da prisen ble satt ned til komfortable 1395 kroner sommeren 2018. Nå får du karet til utrolige 837 kroner!

2. Sov bedre med kroppspute (35-50 %)

Klikk på bildet for å forstørre.  

 

Enda en av Coolstuffs absolutte bestselgere. Denne gigantiske puta skal gi optimal sovestilling. Den skal også kunne bidra til bedre avlastning for gravide, med støtte til både ben og mage. Mange bruker den også i sofaen foran TV-en eller med en god bok. Bestill her!

3. Lag din egen pasta på 1-2-3 - 80 %

Klikk på bildet for å forstørre.  

Den elektriske pastamaskinen elter deigen, former og presser ut pastaen. Alt du trenger å gjøre, er å tilsette melk og egg eller vann, og så klippe av den ferdige pastaen når den presses ut av maskinen. Maskinen er satt ned med 80 % og har aldri vært billigere!

4. Beskytt lommaboka mot skimming - 60 %

Klikk på bildet for å forstørre.  

Beskytt kortene dine mot skimming med en smart RFID-beskyttelse! Plasser beskyttelseskortet mellom kortene dine i lommeboken, så blokkerer det signaler fra skimmingutstyr ved hjelp av et beskyttende elektromagnetisk felt. Fungerer på bankkort, adgangskort og andre kort med RFID-informasjon. Les mer og bestill her.

5. 4D Bypuslespil - 30 %

Klikk på bildet for å forstørre.  

Dette puslespillet gir deg en superlekker modell av en by i fire dimensjoner og kommer til å gjøre deg uimotståelig kunnskapsrik. Les mer og bestill her!

6. Mobilt høyttalersystem - 30 %

Klikk på bildet for å forstørre.  

Dette er høyttaleren som blir din beste venn på utendørsfesten, i parken, på stranda og på hytta. Med så mye trykk at selv den dårligste rockefot vil få føling. Det innebygde batteriet holder hele dagen. Les mer og bestill her!

7. Smart vest som holder deg varm - 50 %

Klikk på bildet for å forstørre.  

Varmevesten har infravarmetråder sydd inn i ryggpartiet, og disse trådene sprer en behagelig temperatur langs ryggen din! Vesten drives av powerbanken din (ikke inkludert) som du kobler til via USB-kabel i den ene innerlommen. Les mer og bestill her.

8. Sølvrose til valentine - 40 %

Klikk på bildet for å forstørre.  

Coolstuff har solgt utrolig mengder med sølv- og gullforgylte roser i forbindelse med valentine de siste årene. Denne sølvvarianten i miniformat er en ekte rose, dekket av sterlingsølv – en fin kjærlighetsgave som aldri visner! Bestill her.

9. Trådløs powerbank - 30 %

Klikk på bildet for å forstørre.  

Lad mobilen på farten, helt uten ledningskrøll! Den trådløse powerbanken lader via induksjon og er kompatibel med alle Qi-sertifiserte enheter opp til 5 W. Du kan også lade nettbrettet eller telefonen via USB-ledning. Du kan dessuten lade smarttelefonen din samtidig som du lader selve powerbanken. Bestill her.

10. Ta dere fri fra skjermen med mobilpose - 50 %

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne posen blokkerer telefonsignalene, slik at du kan være sammen med venner eller familie uten forstyrrelser! Den rommer hele åtte telefoner og er perfekt til møter, familiemiddager og de gangene du vil ha skjermfri egentid. Bestill til halv pris her.

Se hele Coolstuff-salget her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag