*Nettavisen.*

Stort salg hos Nike: Topp 10 sneakers

Reklame

Foto: Nike.com

Komfortable og kule til både trening og fritid. Nå kan du få sneakers fra Nike til halv pris.

03.07.19 13:16

Tenker du sneakers, tenker du nok på Nike. Det er ikke rart at Nike er et av de mest selgende og verdifulle sportsmerkene i verden. De har tross alt vært i bransjen i over 50 år. Helt siden 1980 har de drevet Nike Sport Research Lab - et fasilitet som hjelper firmaet med å analysere atleteres ytelse og bruke den informasjonen til produktutvikling.

I dag er sportsmerket linket til flere store sportsprofiler og kjente navn i musikk-og filmindustrien. Nike har altså ikke bare fokus på kvalitet og teknologi, men har også blitt et ikonisk merke som «alle» vil ha.

Mellom 3. og 16.juli har nettbutikken siste innspurt på sommersalget. I tillegg til klær og tilbehør, har de et bredt utvalg av sneakers til opptil 50 %. Vi har funnet populære sko fra Nike, som du kan gjøre et skikkelig kupp på nå.

Toppselgere herre:

Klassiske stiler i kombinasjon med dagens innovasjon er et stikkord for disse skoparene. For eksempel har Nike Moon Racer en slitesterk overdel med skinndetaljer som minner om 1972-originalen, med moderne komfort fra Nike React-skum. Nike Air Force 1, som ble lansert i 1982, er fortsatt tro mot opphavet sitt, men har hatt fått en trendy look med høyt fokus på Air Force-teknologi.

Klikk på bildet for å forstørre.

Toppselgere dame:

Jo tykkere såle, jo bedre. Årets trender tilsier at skoene skal være chunky, slik som denne varianten. Ferskenfarget sneaker er også en av de største trendene i sommer, og Nike Outburst er det perfekte valget. Samtidig går de sort/hvite aldri av moten - Nike Air Zoom Strong får deg gjennom de hardeste treningsøkter!

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag