*Nettavisen.*

Stort salg på løpeutstyr hos Anton Sport

Reklame
Stadium red plastic track Stadium red plastic track

Foto: Getty Images

Det årlige gigasalget på løpeustyr, Runvalanche, foregår nå på Anton Sports nettsider.

14.04.20 08:13

Anton Sport holder hvert år et stort marked med salg på alt av løpeutstyr utenfor kjøpesenteret CC Vest i Oslo. Dette året blir det ikke noe stort salgsevent, men du kan nå finne de elleville rabattene i Anton Sports nettbutikk i stedet.

Klikk her for å se hele salget på løpesko og løpeutstyr.

Benytt mulighet til å sikre deg nye løpesko, løpetøy eller sportsklokker fra blant annet Nike, Hoka One One, Adidas, Asics, ON, Salomon, Saucony og Suunto med opptil 75% medlemsrabatt i nettbutikken. Her gjelder det å skynde seg, varene blir fort utsolgt!

For å bli medlem av Anton Sport sin kundeklubb trenger du kun å oppgi telefonnummeret ditt her.

Vi har plukket ut våre favoritter fra salget:

Løpesko fra Hoka One

Klikk på bildet for å forstørre.  

En superlett løpesko fra populære Hoka One får du nå på salg for kun 899 kroner. Denne modellen er ekstra bred i størrelsen, og finnes både for kvinner og menn.

Kjøp den her.

Løpeklokke fra Suunto - 9G1

Klikk på bildet for å forstørre.  

Den robuste Suunto 9 er laget for lange, harde treningøkter, løp og ekstreme opplevelser. Kjøp den her til kun 3499 kroner, med en førpris på 4999 kroner. Du sparer 1500 kroner på denne kvalitetsklokken.

Klikk her for å kjøpe den.

Løpesko fra Running on Clouds for ham

Klikk på bildet for å forstørre.  

Kvaliteten på denne skoen ligger vel i navnet. Dette er skoen for kortere løpeturer på variert terreng og for fritidsbruk med maksimal komfort. Løpeskoen er også helt vanntett. Du får den nå for kun 899 kroner.

Kjøp skoene her!

Løpesko fra Running on Clouds for henne

Klikk på bildet for å forstørre.  

Dette er en mengdeløpssko som egner seg like bra til korte løpeturer som til maraton, men også som en crosstrainer-sko. Den sitter som en sokk på foten. Løpeskoen får du nå for kun 899 kroner.

Her kan du kjøpe skoene.

Accelerate Compression Short fra 2XU

Klikk på bildet for å forstørre.  

På grunn av et kraftig kompresjonsmateriale gir denne tightsen økt komfort og god støtte. Nå får du den for kun 419 kroner som medlem av kundeklubben hos Anton Sport.

Bestill den hjem her!

Løpevest fra Nathan

Klikk på bildet for å forstørre.  

I denne løpevesten får du to flasker med totalt 4 liter væske og flere frontlommer. Den er designet i samarbeid med mester-ultraløper og minimalist Rob Krar. Spar 400 kroner med Anton Sports tilbud.

Kjøp den her!

Vectr Ultralight 1/4 Crew Sock

Klikk på bildet for å forstørre.  

Kanskje ikke det kuleste å kjøpe på full pris? Nå får du løpesokken fra 2XU for kun 139 kroner. Den gir en unik støtte til foten og minsker blant annet muligheten for friksjon i skoen og der igjen gnagsår.

Kjøp sokken her!

Klikk her for å se hele salget!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag