*Nettavisen.*

Stort salg på utstyr til barn og baby

Reklame
 

Nå gjør du kupp på sykkelvogner, skivogner, trillevogner, bilstoler, babycall, vognposer og mye mer.

14.01.20 14:34

Nettbutikken Mim mis er i gang med sitt store januarsalg. Der finner du en rekke kjente merker innen baby- og barneutstyr til svært gunstige priser. Rabatten er på opptil 90 %!

Se hele salget her!

Vi har plukket ut noen av de beste kjøpene du gjør på salget:

Vognene fra Nordic Cab

Klikk på bildet for å forstørre.  

Disse multifunksjonelle vognene er det stor rift om, og Mimmis melder om et enormt trykk på januarsalget. De ulike modellene kan brukes som sykkelvogn, barnevogn, joggevogn, trekkevogn og pulk/skivogn. Toppmodellen kan brukes til hele fem formål. Samtlige modeller er satt kraftig ned i pris, så nå kan du gjøre et virkelig kupp. Sjekk priser og modeller her!

Axkid Minikid bilstol - spar 1600 kr

Klikk på bildet for å forstørre.  

Populær bakovervendt bilstol som festes med bilens belte. Kan brukes bakovervendt til 25 kg eller til barnet er 125 cm. Ifølge Prisjakt får du denne billigst hos Mimmis nå. Sjekk prisen og les mer her!

Concord Reverso Plus bilstol - spar 1300 kr

Klikk på bildet for å forstørre.  

Bakovervendt bilstol som festes med isofix. Godkjent etter i-Size-regulativet (det nyeste regelverket). Concord Reverso ble beste stol noensinne testet da den kom, og fikk så mye oppmerksomhet at den til og med var på TV 2 Hjelper deg med Forbrukerrådet. Stolen kan brukes til hele 23 kg eller 105 cm, og er dermed den stolen som kan brukes lengst med isofix. Sjekk prisen og les mer her!

Klippan Century bilstol - spar 1300 kr

Klikk på bildet for å forstørre.  

Dette er den bakovervendte bilstolen som kan brukes lengst - her kan barnet sitte til det er 135 cm. Sjekk prisen og les mer her!

Sportsvognene TFK Joggster Adventure - alle modeller kraftig nedsatt i pris

Klikk på bildet for å forstørre.  

Arvtageren etter TFK Joggster Twist er de mest solgte vognene på Mimmis-salget. Disse sportsvognene kommer i flere modeller, er svært allsidige og praktiske og kan brukes til alle formål. Sjekk prisen og les mer om de ulike vognene her!

Babycall med video (best i test i VG) - spar 834 kr

Klikk på bildet for å forstørre.  

Philips' beste babycall ble testvinner i VG/Familieklubbens store test av babycaller med monitor høsten 2018 . Med denne kan du se og følge med på barnet både dag og natt. Les mer om bacycallen og sjekk prisen her!

Babycall med batteri som tåler lave temperaturer - spar 400 kr

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne modellen fra Neonate er en digtal babycall med lang rekkevidde, lav stråling og høy batterikapasitet. Hvis du trenger en babycall som funker strålende om vinteren, er dette en du bør sjekke ut.

Bean bags fra Fayne - alle varianter er på salg

Klikk på bildet for å forstørre.  

Disse sitte/sakkosekkene gikk unna som varme hvetebrød hos Mimmis før jul. Nå får du samtlige varianter på salg.

Ballbasseng fra MISSIOO - alle modeller er satt ned i pris

Klikk på bildet for å forstørre.  

Disse superpopulære ballbassengene får du nå til sterk redusert pris. 200 baller følger med. Sjekk ut de ulike variantene og bestill her!

Vognposer fra Easygrow Hood - all modeller er satt ned i pris

Klikk på bildet for å forstørre.  

 

Vognposene fra Easygrow Hood regnes av mange som markedets beste. Nå får du alle varianter til svært fine priser. Les mer og bestill her!

Sjekk ut hele Mimmis-salget her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag